Свађа међу опозицијом због Микетића: Гајић ударио на Ђиласовог кандидата за градоначелника – поставио круцијално питање Обрадовићу (ФОТО)

Фото: Antonio Ahel/ATA Images

Повод за Гајићево оглашавање на платформи Икс, бившем Твитеру, је покушај Обрадовића да оправда Ђорђа Микетића

Kандидат Вука Јеремића за градоначелника Београда и потпредседник Народне странке Владимир Гајић напао је Владимира Обрадовића, кандидата за првог човека престонице испред тајкунске коалиције окупљене око листе „Србија против насиља“.

Повод за Гајићево оглашавање на платформи Икс, бившем Твитеру, је покушај Обрадовића да оправда Ђорђа Микетића, након што се на интернету појавио снимак његовог интимног односа са непознатом женском особом.

– Да ли овај кандидат за градоначелника познаје добро људе које предводи – написао је Гајић на платформи Икс, чиме је рат између јеремићеваца и ђиласоваца добио на интезитету.Нешто касније Гајић се осврнуо и на случај „Микетић“.

– Плаћање проституције/посредовање је кривично дело. Поседовање дроге у већој колични је кривично дело, омогућавање другима да користе наркотике је кривично дело. Ето да Вам решим ова правна питања – написао је он.

 

 

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакСимпатизер Вука Јеремића исмејао ђиласовце: Нити сте најјачи, нити имате реалну подршку, све што ви радите је вештачки!
Следећаи чланакМикетић мења тезе: Тврди да му други пакују аферу коју је сам изазвао, жестоко ударио на слободу медија

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here