Бронзана медаља за ученика Економско-трговинске школе на Међународном такмичењу професионалних кувара

Фото: Економско-трговинска школa Кула

КУЛА, 07.12.2023. – Талентовани ученици Економско-трговинске школе из Куле – Филип Семан, Василије Рогановић и Александар Церкуник, заједно са својом менторком Слободанком Пећаранин, с поносом су представљали своју школу на престижном Међународном такмичењу професионалних кувара „Гастро Куп Србија“. Ово узбудљиво такмичење, које се одржало на 54. Новосадском сајму, представља седмо по реду издање „Гастро Купа Србије“ 2023.

Филип Семан и Василије Рогановић су свој кулинарски таленат демонстрирали кроз припрему јела од пилетине, што је резултирало заслуженим освајањем дипломе. У другој категорији, јела од тестенине, Александар Церкуник је заслужено освојио бронзану медаљу.

Фото: Економско-трговинска школa Кула

Менторка, Слободанка Пећаранин, није крила задовољство постигнутим резултатима својих ученика. Како истиче, њихов успех није само одраз кулинарских вештина, већ и демонстрација усвојеног знања и умећа на највишем нивоу.

Директорка Економско-трговинске школе, Татјана Вјештица, и наставник Бојан Омеровић, својом подршком су били ослонац ученицима током целог такмичења. Њихова посвећеност и ентузијазам додатно су подстакли тимски дух и допринели укупном успеху школе на овом престижном догађају.

Овај догађај не само да слави кулинарско умеће младих талената, већ и потврђује да Економско-трговинска школа неуморно ради на развоју будућих лидера у свету гастрономије.

Фото: Економско-трговинска школa Кула

Извор: Економско-трговинска школa Кула

Претходни чланакОдржана Седница Штаба за ванредне ситуације општине Кула
Следећаи чланакНСЗ: У нови циклус функционалног основног образовања одраслих укључено 58 незапослених лица

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here