Ђиласови насилници опет туку жене!

Фото: 24sedam.rs

Напад се догодио у недељу на Звездари

Представници и присталице Ђиласове листе „Србија против насиља“ још једном су показали да им је име листе само маска како би обманули грађане пред предстојеће изборе и да се испод те маске крије право лице коме боље пристаје назив Насиље против Србије.

Да је то тако доказује и још један у низу напада на активисткиње Српске напредне странке, а који је изведен управо од стране Ђиласових насилника.

Наиме, у недељу на Звездари у Ђевђелисјкој 13 један од Ђиласових јуришника, Марјан В, насрнуо је на активисткињу СНС и тиме још једном показао да следбеници Драгана Ђиласа по правилу нападају само жене и слабије од себе.

Убрзо после напада, интервенисали су припаднии Полицијске станице Звездара.

Ђилас и његови насилници познати по насиљу над женама
Kако сазнајемо, постоји и видео-снимак комплетног догађаја на коме се види како Ђиласов насилник наноси повреде активисткињи СНС.

Према нашим сазнањима, нападач је од раније познат полицији и осуђиван је за сличне прекршаје који се тичу насилничког понашања.

Дакле, осуђивани насилник сада је уз Драгана Ђиласа и његову листу, а како и не би када је и сам Ђилас познат по насиљу над женама.
Наиме, Ђилас, у низу својих агресивних иступа и бахатости има и пријаву за насиље над супругом Ивом, и њеним родитељима, о чему постоје полицијске службене белешке, које су доспеле у јавност. Њега је бивша супруга оптужила да ју је 7. децембра 2014. године малтретирао и физички злостављао, и њу и њене родитеље Ружицу и Слободана Пелевића, и то пред трогодишњом ћерком Аном.

Сукоб је настао пошто је Ðилас одбио да супрузи Иви плаћа месечну алиментацију од 8.000 евра, колико је тражила, али и због дадиље коју је отпустила.

Инцидент се десио у стану на Врачару, а у то време, иако развод није био окончан, њих двоје нису живели заједно.

– Драган је, као што је и био договор, узео нашу ћерку око 18 часова, а затим ме је око 18.10 из кола, док је још возио нашу ћерку, позвао на мобилни телефон и почео да виче на мене зашто сам отпустла дадиљу и да ми прети да ће ми на суду одузети децу. Око 21 сат, кад је вратио ћеркицу кући, ја сам рекла Драгану да ми више не прети како ће ми одузети децу, да не виче на мене и да ме не вређа и да бисмо ми исто тако могли њега да вређамо, али то не чинимо – рекла је Ива инспекторима, када је пријавила насиље.

У све се, према Ивиним речима, умешала њена Мајка Драгана, која га је замолила да их не вређа, а он је, како тврди Ива, насрнуо на њу. Kако би заштитила мајку, поставила се између њих, а Ђилас је, како је тврдила у полицији, зграбио за руке и прибио уза зид.

Kако је и Ивин отац био у стану, и чуо галаму, дошао је из суседне собе и видео хаос. Покушао је да заштити Иву, али је Ђилас насрнуо и на њега.

– Тада је Драган оборио мог оца и песницом му задао ударац у пределу главе, и то све пред нашом ћерком Аном. Наставили су да се рву по поду, ја и мајка покушавале смо да их раздвојимо, а онда сам истрчала на ходник зграде и позвонила код комшија како би нам помогли, али нико није отварао врата. Драган је тада изашао из стана и, док је силазио, чула сам како неком каже да позове полицију – испричала је полицајцима.

Током исказа у полицији Ива Ђилас је признала да ово није био први пут да трпи насиље од свог тадашњег супруга:

– Психички ме је малтретирао, то јест вршио тортуру нада мном док сам била трудна, дете је рођено превремено и са срчаном маном, има озбиљну аритмију. Такође, да нагласим да је за време моје трудноће Драган био са другом женом и за време док сам била трудна и док ме је малтретирао била сам код својих родитеља, а ниједном ме није позвао да пита како сам – наводи Ива у исказу који је објавила београдска штампа.

– Пре месец дана ми је претио тако што ми је рекао: „Одрубићу ти главу“. Ја све ово нисам пријављивала, али сада сам након свега веома забринута за своју безбедност, као и безбедност родитеља и деце – казала је Ива.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакЧеда Јовановић открио детаље о Ђиласовим малверзацијама и сукобу са Ђинђићем: „7. октобра је попио кривичну од Зорана!“ (ВИДЕО)
Следећаи чланакПЛАКАТИ БЕОГРАД – Шолак и Ђилас као Шојић!

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here