Највећа лаж у историји српске политике! Ево доказа како су Мирослав Алексић и Динкић варали Србе! (ВИДЕО)

Фото: 24sedam.rs

Алексић је учестовао у стварању једне од највећих, ако не и највеће лажи у новијој историји српске политике

Некадашњи министар финансија Млађан Динкић својевремено је осмислио најгнуснију лаж у модерној историји српске политике, а у томе му је помогао садашњи члан Ђиласове тајкунске листе Мирослав Алексић.

Они су тада обманули народ да гласа за Бориса Тадића на изборима 2008. године, јер су људе потплатили бесплатним акцијама.

– Онај ко има 18 година и онај ко има 118 година добиће исту цифру. Дакле, свако ће једнако добити. Kада се формира цена на берзи, омогућиће се трговање тим акцијама. Наша садашња процена је да нико неће добити мање од 1000 евра – рекао је Динкић 2008. године.

Међутим, само две године касније, он је открио да је имао додатни политички разлог за давање тог новца.

– Морам да кажем да сам имао додатни политички разлог што сам то урадио. Тада се одржавао други круг председничких избора, на којима је учествовао Борис Тадић. Било је веома тесно. Сматрао сам да ако ово урадим, да му то може помоћи да добије те изборе. Он је добио за 100.000 гласова. Један значајан део људи рекао је после у једном истраживању да је гласао због бесплатних акција – открио је Динкић 2010. године.

Иначе, тренутни члан Ђиласове тајкунске коалиције Мирослав Алексић у политику је ушао управо као члан Динкићеве странке која се у том моменту звала Уједињени региони Србије.

Дакле, Алексић је учестовао у стварању једне од највећих, ако не и највеће лажи у новијој историји српске политике.

 

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакЂиласовци доживели дебакл у Новом Саду: Пукли смо, није нас било више од 300 на митингу
Следећаи чланакПосле избора (ако победе) укидају Републику Српску! (ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here