НАСИЛНИЦИ НА ГАЗДУ: Право лице „ненасилне опозиције“ – Ђиласови хулигани растурали штандове СНС у Kрагујевцу (ВИДЕО)

Фото: 24sedam.rs

Страшна сцена виђена је у Kрагујевцу када су Ђиласови хулигани уништили штандове СНС

Да је насиље главни политичи програм НАТО опозиције потврђено је у Kрагујевцу.

Активисти Српске напредне странке у Kрагујевцу су поставили штандове како би грађане упознали са програмом и политиком ове странке пред предстојеће изборе.

У једном тренутку појавили су се Ђиласови хулигани, обучени у црно од главе до пете, са капама на главама и кренули су да праве хаос.

Поучени политиком њиховог газде Драгана Ђиласа, а то је насиље без граница, кренули су да шутирају и ломе све штандове који су били постављени.

Пошто НАТО опозиција нема програм и никакву политику, они су решили да се физички обрачунају са политичким противницима који имају резултате.

Није им прошло копирање политике Српске напредне странке, нити хваљење оним што је урадио председник Вучић, па су морали да пошаљу хулигане да уништавају и застрашују и активисте и грађане који су се нашли испред штандова у Kрагујевцу.

Активисти, али и грађани били су узнемирени оним што виде.

После оваквог обрачуна и напада јасно је да НАТО опозиција зна да ће изгубити 17. децембра, па покушава да насиљем реши питање власти. Покушај застрашивања и физичког напада, који се не дешава први пут, јасно показује немоћ опозиције, али и њено право лице!

Управо тако се понашао и сам Драган Ђилас док је био на власти и претио физичким насилљем, отказима, или када је са претњи прелазио на дела.

Ово је финални резултат кампање Ђиласове листе „Србија против насиља“. После физичких обрачуна са активистима СНС, исписивањем претећих графита, решили су и да уништавају штандове и предизборни материјал владајуће странке.

Извор: 24sedam.rs

 

Претходни чланакПосле избора (ако победе) укидају Републику Српску! (ВИДЕО)
Следећаи чланакНАТО опозиција купује глас за 200 евра, и нуди „бенефите“ после избора: Шокантан снимак куповине гласова, овако то раде Ђиласовци (ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here