НАТО опозиција купује глас за 200 евра, и нуди „бенефите“ после избора: Шокантан снимак куповине гласова, овако то раде Ђиласовци (ВИДЕО)

Фото: Pexels/Antonino Ahel/ATA Images

Листа „Србија против насиља“ јавно пропагира поштење и бори се против крађе гласова, док се у исто време служи преваром и куповином гласова!

Данима су чланови Ђиласове листе „Србија против насиља“ причали о кол-центру Српске напредне странке, као да је то нешто ненормално и као да то није нормална ствар у целом свету за изборе.

Kукали су на свим телевизијама, прозивали владајућу странку, а за то време кукњаве, они су, пошто никако другачије немају чиме да задобију поверење грађана, кренули у куповину гласова!

Свесни чињенице да им ништа помоћи не може 17. децембра и да на поштен начин до победе не могу доћи, пошто од политике имају само сопствено богаћење и крађу пара грађана док су били на власти, решили су да наставе оно што им једино иде од руке – да краду и обмањују.

Пошто немају чиме да се подиче, а не могу ни да се подиче биографијама својих чланова који су на изборним листама, на којој се налазе све насилник до насилника и преварант до преваранта, решили су да крену у кампању куповине гласова.

Шокантан снимак до кога смо дошли, показује како чланови листе „Србија против насиља“ лобирају за гласове.

Да ствар буде гора, почели су да поткупљују студенте. Циљна група на коју је вероватно најлакше ударити. Не може се тако лако ни поткупити, нити изиграти и преватити грађанин који је свестан како је живео док су на власти били Ђилас и његова преватснтска дружина.

А особа са снимка каже:

– Ја никада нисам ишао да гласам. Стварно нисам – говори момак са снимка.

Њему одговара жена која лобира за Ђиласову листу, а из њеног излагања сазнајемо да разговара са студентом.

– Знам, али размисли. Kада завршиш још један тај испит који имаш, требаћемо ти после тога. Имала сам још један предлог за тебе. Да вам дамо по 200 евра за један глас. Сваки глас 200 евра, па колико ви скупите – рекла је она, на шта је студент одмах потврдио да ће за те паре урадити шта му се каже.

Уследило је и објашњење.

– Треба да гласаш на парламентарним изборима за листу борј 7. За градске ћемо ти рећи који је број. И за сваки глас иде 200 евра – закључила је она.

Напад је најбоља одбрана, каже она стара. Док су нападали СНС за кол ентар, који је, подвлачимо још једном, легитимна ствар за изборе у свим земљама света, НАТО опозиција је смишљала и радила на томе како да купи што више гласова.

Изгледа да су народске паре које су покрали док су били на власти, решили да утроше за куповину гласова, како би дошли на власт, па би им се то вишеструко исплатило, пошто би наставили да краду и узимају још више него што су то тада радили.

Поставља се питање: Чијим парама мажу очи наивним студентима?

Чему уче те исте студенте? Да се тако долази на власт? Чему да се надају сутра та деца која ће зарад пар стотина евра брзе зараде омогућити оваквим лицима да се докопају и њихове будућности?!

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакНАСИЛНИЦИ НА ГАЗДУ: Право лице „ненасилне опозиције“ – Ђиласови хулигани растурали штандове СНС у Kрагујевцу (ВИДЕО)
Следећаи чланакРУСKА СТРАНKА: Kосово и Метохија је наша колевка, наша вера и наш завет! (ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here