Јавио се из зимског сна: Пајтић који је синоним за корупцију и нема срама, потпуно побркао лончиће на тајкунској телевизији (ВИДЕО)

Фото: Jutjub/KTV Televizija - Zvanični kanal

Човек упамћен по корупцији и владавини без икаквог легитимитета је дао себи за право да коментарише нечију наводну бахатост и несмењивост

Веровали или не сада се из хибернације јавио ноторни Бојан Пајтић и решио је да моралише око избора и смењивости власти!

– Људи не разумеју да је највећи проблем са овим режимом њихов утисак о несмењивости.

Овим речима је бивши председник Демократске странке Бојан Пајтић описао актуелну политичку ситуацију у Србији.

Пајтић даље каже да је неопходно увести принцип смењивости власти.

– Зато су толико бахати, зато толика корупција, зато су толико насилни. Да би власт била све боља, треба увести принцип смењивости – рекао је Пајтић у опозицииној емисији “Утисак недеље”.

Пајтић је, међутим, остао упамћен као председник покрајинске владе који је две године провео на власти са нешто више од 5 одсто подршке у бирачком телу.

,, Ђиласове и Пајтићеве демократе су и у Војводини једва прескочиле цензус освојивши 5,85 одсто што је довело поново у питање легитимитет покрајинске власти”, писала је тада Политика у тексту Пајтићева влада без легитимитета.

Да ствар буде још интересантнија, Пајтић је остао упамћен и по бројним аферама током владавине Демократске странке, а једна од најупечатљивијих је свакако било гласање из Бодрума и Солуна када је он био шеф посланичке групе ДС у Скупштини Србије.

И такав човек, упамћен по корупцији и владавини без икаквог легитимитета је дао себи за право да коментарише нечију наводну бахатост и несмењивост. Сви знамо да је Србија демократска земља у којој се власт бира на изборима, а можда је за утисак о несмењивости актуелне власти најкривља баш Пајтићева свита жутих, за које нико не жели да гласа, пошто их народ добро зна и има очи и види ко има резултате а ко је имао само афере док је држао власт.

Извор: 24sedam.rs

 

 

Претходни чланакKако функционише медијска пропаганда опозиције у Србији – нови политички спот СНС оголио шему (ВИДЕО)
Следећаи чланакХтео да гради ван прописа: Лажни еколог Ћута је пре волео Вучића, овако је протекао њихов сусрет после ког је замрзео председника (ФОТО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here