Kако функционише медијска пропаганда опозиције у Србији – нови политички спот СНС оголио шему (ВИДЕО)

Фото: nsuzivo.rs

Последњих неколико година је на снази више него очигледна организована кампања која је усмерена на председника Републике Србије Александра Вучића, његову породицу али и на све чланове и симпатизере Српске напредне странке.
У новом предизборном споту Српске напредне странке је у свега минут и по раскринкана шема медијске пропаганде опозиције у Србији.

Шема подразумева личне увреде упућене председнику државе попут тога да је педер и издајник. Затим се напад шири на чланове породице са понављањем мантре да председнику тата није тата.

Затим, медијска машинерија и твитер заједница имају за циљ да креирају осећање страха и стида код сваког члана или симпатизера Српске напредне странке. Сви који подржавају политику председника Вучића су ботови, сендвичари, крезуби, стока.

Са медијских наслова и твитова се затим прелази на улицу, блокирају се мостови, кључне саобраћајнице и на тај начин се малтретирају сви грађани Србије. Медијска пропагандна машинерија затим има задатак и да за то оптужи председника државе.

У видео споту који следи, погледајте на који начин је раскринкана медијска пропагандна машинерија НАТО опозиције у Србији.

Извор: nsuzivo.rs

Претходни чланакАлексић који је можда прочитао „Малог принца“ критикује академике, то је врхунац безобразлука и дрскости!
Следећаи чланакЈавио се из зимског сна: Пајтић који је синоним за корупцију и нема срама, потпуно побркао лончиће на тајкунској телевизији (ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here