„Не побеђује се Вучић тако што против њега кандидујеш хармоникаша из Трстеника!“: Чеда Јовановић растурио Алексића! (ВИДЕО)

Фото: Х Printscreen

Он је истакао да се тако понижава свако пристојан у Србији у којој ће Вучић бити осуђен на власт све док му је алтернатива Ђилас

Лидер ЛДП-а Чедомир Јовановић направио је сатиричан видео о Мирославу Алексићу, који је објавио на друштвеној мрежи X.

– Не побеђује се Вучић тако што против њега кандидујеш хармоникаша вундеркинда из Трстеника који је поред Београдског, Новосадског, Kрагујевашког и Нишког универзитета открио Економски факултет у Kосовској Митровици, па га још завршио као да му је узор био Небојша из Београда – написао је Јовановић.

Он је истакао да се тако понижава свако пристојан у Србији у којој ће Вучић бити осуђен на власт све док му је алтернатива Ђилас.

– Мора другачије – додао је лидер ЛДП-а.

Подсетимо, Чеда је претходних дана објавио снимак са подсећањем на 1992. годину када је Драган Ђилас био представник студената и заступао их на разговорима са тадашњим председником Слободаном Милошевићем.

У том снимку, Јовановић је казао да је Ђилас због свог дупета покрао студенте те године, продао Бориса Тадића те да је због свог дупета уништио Демократску странку.

Он је објаснио и да је Ђилас после свега тога кренуо на његову породицу као и на породицу председника Србије Александра Вучића.

Такође, јавност зна да је лидер ЛДП-а последњих дана у клинчу са Драганом Ђиласом, председником Странке слободе и правде, којег је преко медија оптужио да је 2000. године рекетирао „Пекабету“.

– Зоран Ђинђић 7. октобра 2000. године поднео кривичну пријаву против Ђиласа, зато што је овај 6. октобра дошао у „Пекабету“, довео са собом неку ћелаву барабу коју је представљао као чеовека из обезбеђена, окупио све директоре „Пекабете“ и тражио да се потпише уговор са њим за њихово рекламирање – рекао је Јовановић у снимку који је објавио на свом твитер налогу.

Такође, лидер ЛДП-а на мрежи X недавно је објавио и сатиричну песму о Драгану Ђиласу.

 

 

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакЂилас опет лаже народ: Изјавио да има план за повећање плата, а док је он владао лекари и наставници једва крпили крај са крајем! (ВИДЕО)
Следећаи чланакСад је јасно зашто се Ђилас крио на сопственом скупу: На Тргу у време митинга продефиловало око 3.500 људи!

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here