Сад је јасно зашто се Ђилас крио на сопственом скупу: На Тргу у време митинга продефиловало око 3.500 људи!

Фото: ATAImages/Mateja Stanisavljević

НАТО опозиција доживела је дебакл на завршном митингу на Тргу Републике

Помпезно је претходних дана на свим тајкунским медијима најављиван завршни митинг НАТО опозиције која на изборе излази под листом „Србија против насиља“.

Најављивао се велелепни скуп, данима се на тајкунским медијима вртеле рекламе, представници ове листе позивали на масовно окупљање, а резултат је 3.500 људи који су продефиловали вечерас на Тргу Републике. Продефиловало. Неки су само прошли, неко се и мало задржао. И то је – то.

Да је листа доживела дебакл, било је јасно и оном који је представља и иза које стоји, Драгану Ђиласу.

Схватио је да је ту дошло грађана који подржавају и друге странке опозиције, па је схватио да изгледа није баш онако како је он мислио. Нису сви изгледа поздравили на прави начин једниство са Ђиласом на изборима.
Kада је добио шамар реалности, и сам се крио да га не би јавно напали и искритиковали.

Kаква им је политика, такав им је и завршни скуп. Ако вечерас нису схватили шта народ мисли о њима, полако, схватиће кроз који дан, тачније у недељу 17. децембра.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланак„Не побеђује се Вучић тако што против њега кандидујеш хармоникаша из Трстеника!“: Чеда Јовановић растурио Алексића! (ВИДЕО)
Следећаи чланакЖеле победу на изборима да би били као Микетић? Шок транспарент на митингу листе „Србија против насиља“ (ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here