Ово је нелегална зграда Ђиласовог кандидата за градоначелника Београда! (ФОТО)

Фото: ATAImages/ A.H./Google street

Испливале су фотографије нелегалне зграде коју је Обрадовић градио мимо закона

Лажни борац против урбанистичког хаоса, човек који се без трунке блама китио перјем актуелне власти и председника Србије Александра Вучића, тајкунски кандидат за градоначелника Београда Владимир Обрадовић ухваћен је у мега скандалу – нелегално је сазидао зграду у Учитељској улици у Београду.

Након што су обелодањени шокантни подаци који су продрмали политичку сцену у Србији о томе да је Обрадовић уместо 470 сазидао 610 квадрата у ширем центру престонице, испливале су фотографије нелегалне зграде коју је Обрадовић градио мимо закона.

На основу документације до које је дошао Информер, Обрадовић је имао обавезу да изгради и две гараже и два паркинг места, али је уместо тога он градио локале, што се може видети и на фотографијама.

Сада када је ухваћен у овом незапамћеном скандалу, а имајући у виду да се јавно залагао за рушење нелагално изграђених, питање које се само намеће је и да ли ће срушити ову у зграду ако неким чудом буде у прилици да води престоницу.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакРегионални медији подржали Ђиласову тајкунску листу: Гурају промотере тезе да су Срби починии геноцид
Следећаи чланакЈедва завршио средњу школу, а говори да је потребно да владају најбољи: НАТО опозиција – једна политичка, празна прича (ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here