Прогноза и биометеоролошка прогноза

Фото: Qmedia

КУЛА, 15.12.2023 – Данас у Кули облачно. Максимална дневна температура 6 степени, влажност ваздуха 90 процената, ваздушни притисак 1018 милибара, а дува северозападни ветар брзином од 3 метра у секунди.

У суботу у Кули сунчано. Максимална дневна температура сутра ће у Кули износити 6 степени, влажност ваздуха 81 проценат, ваздушни притисак 1036 милибара, а дуваће северозападни ветар брзином од 4 метра у секунди.

У недељу у Кули делимично облачно. Максимална дневна температура у недељу ће у Кули износити 7 степени, влажност ваздуха 89 процената, ваздушни притисак 1042 милибара, а дуваће западни ветар брзином од 5 метара у секунди.

Биометеоролошка прогноза за петак, 15. децембар

Код већине хроничних болесника ће биометеоролошке прилике изазвати уобичајене тегобе. Опрезност се саветује особама са срчаним и респираторним тегобама. Немир и несаница су могући као метеоропатске реакције. Пажња се препоручује учесницима у саобраћају.

Извор: Qmedia

Претходни чланакKАДА ХУМАНОСТ ПОТKРЕПЕ ДЕЛА Породица из Лединаца више није БЕЗ KРОВА НАД ГЛАВОМ – компанија „Монтоп Про“ санирала целокупну штету од пожара на стамбеном објекту (ФОТО)
Следећаи чланакИзбори 2023: Како можете да гласате, ко је све на изборним листама и када стижу први резултати?

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here