Кошаркаши ,,Хајдука“ убедљиво победили екипу ,,Петровграда“

Фото: Qmedia

КУЛА, 18.12.2023. – Кошкаркаши ,,Хајдука“ у 14. колу Прве регионалне лиге на свом терену победили су екипу ,,Петровграда“ са 113:80 и сада заузимају шесто место на табели са 21. бодом. Наредног викенда очекује их последња утакмица у овој полусезони, а играће је у Бачкој Тополи.

По речима тренера екипе ,,Хајдука“, Данила Боровића, играчи су се пробудили тек у другом полувремену, што им је и донело победу. Иако су испали из трке за прво место, он истиче да ће се трудити да играју што боље, да вредно раде и тренирају и да млади играчи напредују:

,,Прво полувреме смо спавали, нисмо се адаптирали на тај неки начин игре који је играо противиник, а у другом полувремену смо направили осетну разлику, што значи да сам задовољан са само последњих 20 минута. Следећу утакмицу играмо у Бачкој Тополи и ту завршавамо полусезону. Ризик са којим сам ушао у ову сезону је млад тим. Екипу ,,Србобрана“ која је друга на табели два пута смо победили, а изгубили смо од екипе која је последња на табели, а то је ,,Раднички“. Ја сам преузео ризик да водим младу екипу, што је нормално, али по мени не смеју да се дешавају такве ствари. Испали смо из трке за прво место, али остаје нам да радимо, да играмо што боље могуће, да млади играчи напредују и да видимо кога од њих имамо за следећу сезону. Радићемо вредно, играмо 23. децембра последње коло у овој години, тренираћемо до 28. и одмах после празника ћемо наставити са тренинзима“.

Кошаркаш ,,Хајдука“, Огњен Миросављев, сматра да су могли много боље да отворе утакмицу, али упркос томе што нису у конкуренцији да буду први трудиће се да победе и на наредној утакмици и да полусезону заврше са што бољим пласманом:

Огњен Миросављев: ,,Мислим да смо могли много боље да отворимо утакмицу. Кренули смо мало спорије, али смо у другом полувремену све то успели да надокнадимо и да стигнемо до високог резултата. Утакмица је добра да сезону завршимо онако како смо желели. Иако нисмо у конкуренцији да будемо први и да идемо у вишу лигу, али још увек гађамо на што више“.

Извор: Qmedia

Претходни чланакУ Сивцу одржано 24. Етно вече
Следећаи чланакУ Кули одржан Фестивал ,,Радост певања“

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here