Подељени пакетићи деци са потешкоћама у развоју у ОШ ,,Иса Бајић“

Фото: Qmedia

КУЛА, 22.12.2023. – Представници фирме ,,Екстра – ауто транспорт“ из Врбаса и ове године су пакетићима обрадовали малишане одељења са потешкоћама у развоју у Основној школи ,,Иса Бајић“ у Кули. Представници ове фирме, на челу са Милутином Перуновићем, учествовали су у обнови учионице у којој ова деца уче и проводе своје време у оквиру школе, а да не заборављају на њих показује и чињеница да им из године у годину дарују пакетиће уочи новогодишњих и божићних празника.

Фото: Qmedia

Децу и њихове наставнице су, осим представника фирме Милутина Перуновића, поздравили и директорка школе, Снежана Вујичић, као и председник општине Кула, Дамјан Миљанић, који је истакао да је веома захвалан што представници Фирме ,,Екстра – ауто транспорт“ на овакав начин третирају како нашу општину, тако и читаво друштво. Нагласио је и да су су договорили да већ у јануару крену са додатним сређивањем учионице:

,,Фирма Екстра – ауто транспорт је заправо обновила пре пар година цело то одељење и наставља да води бригу о ђацима. Друштвена одговорност фирме и појединаца, односно власника, веома је значајна и показује какав је њихов однос према послу, заједници, на крају крајева и целој држави. Можда се некоме чини да је то мали гест, али такав однос имају и према разним другим стварима и према послу који обављају и зато сам им веома захвалан што на такав начин третирају нашу општину и читаво друштво. Наравно да је то значајно и деци, да поред саме школе, наставног особља, које сјајно ради свој посао, и Општине, и привредници и појединци воде рачуна и брину о њима. Данас су се договорили и да већ у јануару крене додатно сређивање тог простора. Један леп гест који показује оне праве вредности и како се треба односити према својој држави, друштву, граду и најпре према људима“.

Фото: Qmedia

Директорка школе, Снежана Вујичић, такође се захвалила овој Фирми на свему што раде за ОШ ,,Иса Бајић“ и њене ученике:

,,Веома ми је драго и желела бих да се захвалим Фирми ,,Екстра – ауто транспорт“ и господину Милутину Перуновићу и његовим сарадницима јер већ дужи низ године не заборављају наше ученике у специјалним одељењима и учествовали су у изградњи учионице за њихове потребе. Све што ураде за нас, била то мала или велика ствар, много значи нашој деци у тој учионици и велика је помоћ за рад са њима“.

Извор: Qmedia

Претходни чланакУ општини Kула биће поновљено гласање на четири бирачка места
Следећаи чланакТешка саобраћајна незгода у Руском Крстуру, једна особа изгубила живот

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here