Ђиласов пулен „против насиља“, а у рукама аутоматска пушка и пиштољ, читав арсенал оружја: Волео би да ове фотографије нестану, али…

Фото: 24sedam.rs

Волео би студент Бјелић да је раније избрисао фотографије са мрежа којима се поносио, и да те фотографије могу да заувек нестану и да се уклоне, али оне стоје као доказ онога што заправо он јесте

Лудило НАТО опозиције након потпуног дебакла на изборима се наставља ево већ шести дан. Можда нису имали изборни програм, кампању и план за изборе, али су и те како имали алиби и спреман план шта радити након изборног дебакла.

Били су свесни да су варали грађане док су били на власти, да варају грађане све време као опозиција, па су тако, очигледно схватили да морају да наставе са варањем и лагањем како би се дочепали власти.

Уместо кампање, припремали су план „Б“ који су дан након избора почели да спроводе у виду протеста, због, како су навели „покрадених“ београдских избора.

Уредно су потписали све записнике, и то њихови контролори на изборним местима, вероватно убеђени у победу, но, када је она изостала сада се жале, кукају, пишу протестна писма, убеђују грађане да су покрадени, и свакога дана смишљају нови план и потурају неке нове људе, илити неку нову децу – студенте, који су очигледно изманипулисани, како би представили својим западним шефовима „забринутост“ и „незадовољство“ грађана.

А, као и сваки пут до сада, сваки нови протест изнедри и неког новог пулена Драгана Ђиласа и Маринике Тепић.

Овога пута то је „узоран студент“ и „новинар“, бар како га они представљају, Иван Бјелић.

Kао права маскота свакодневно долази и предводи колону НАТО опозионара и насилника испред зграде РИK.

Заклели би се Ђилас и Мариника, да „узоран студент“ нема мрљу, да је беспрекоран млади човек који препознаје „праву истину и правду“, који је „забринут“ за будућност.. али, као и сваки пут до сада – лажу.

Волео би студент Бјелић да је баш тако, али није. Волео би студент Бјелић и да је раније избрисао фотографије са мрежа којима се поносио, и да те фотографије могу да заувек нестану и да се уклоне, али оне стоје као доказ онога што заправо он јесте.

А, о чему се ту заправо ради:

Бјелић, Ђиласов и Мариникин пулен представља се као „узоран студент“, „новинар“, „активиста“ који заправо тражи своја права, али он је све, само није то за шта се представља.

Бјелић је вешто уклонио све доказе, како људи не би могли да га провале и схвате ко је он заправо.

На фотографијама које су се појавиле на Твитеру, односно мрежи X, види се Бјелић који је у маскирној униформи, а у рукама држи арсенал оружја.

Ту су аутоматске пушке, пиштољи… На тим фотографијама Бјелић делује баш онако како би свако нормалан помислио да делује. Можда и не треба превише описивати, довољно је само се замислити: Шта је и ко је овај младић, какве су му мисли, амбиције, афинитети. Kо би био овај младић када би му се „снови о слободи“ коју, и питање какву тачно слободу замишља толико прижељкује, остварили?

– Зашто је пулен Маринике Тепић и Драгана Ђиласа избрисао ове слике са Инстаграма? Дивни „студент“, активиста и наводни новинар Иван Бјелић на овим сликама делује прилично агресивно, умоболно и бизарно. Молим државне институције да се позабаве са овом особом – написао је Андрејић на Твитеру.

Док Мариника „штрајкује глађу“ и тако игра на сажајење народа, а уствари их обмањује још једном и позива на протест и прављење хаоса, њен „узорни студент“ са пушкама у рукама, се баш и не слаже са њом.

Он је истакао да он није баш за тај метод штрајка глађу.

– Са штрајком глађу се не слажем. Тома Николић штрајковао глађу, после тога Бошко Обрадовић, па и Александар Мартиновић испред Скупштине, онда је и Димитрије Димић испред Председништва штрајковао и нико ништа није добио – рекао је Бјелић.

Судећи по фотографијама, рекли бисмо да је овај „узорни студент“ и „новинар“ за нешто радикалније мере и то по могућству са пушкама у рукама?

Брисањем фотографија са мрежа, покушао је Бјелић по ко зна који пут да обмане народ, баш као што то раде и његове газде Мариника и Ђилас, да се представи у најбољем светлу, како би искористио народ и заједно са Мариником и Ђиласом „зајахао“ на власт.

А онда, ко зна.. Kо зна куда би га саучесништво са овим делом опозиције одвело.

Уопсталом, ништа чудно. Ненасилна коалиција „Србија против насиља“ сачињена од насилника, можда баш у оваквој омладини најлакше налази себи савезнике.

Рекло би се, сличан се сличном радује.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакСРАМНО! Понош и Ђилас вређају владику Сергија због истине коју је рекао о Србима из Републике Српске
Следећаи чланакНастављају се напади на председника: Ђилас наредио напад на Вучића током обраћања јавности!

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here