МИЛОШ ВУЧЕВИЋ ОСУДИО НАСИЉЕ ДЕЛА ОПОЗИЦИЈЕ: Њих не занима демократија, још мање Србија, народна воља ће бити сачувана

Фото: Курир телевизија

Председник СНС Милош Вучевић осудио је вечерашње насиље на улицама Београда, где су демонстранти, предвођени представницима листе „Србија против насиља“, насилно покушали да уђу у Скупштину града.

„Србија се вечерас поново суочила са рушилачким демонстрацијама. Они који годинама прете како ће већину својих суграђана „јурити по улици“, како ће „откидати главе“ и како ће своје политичке противнике „умотавати у катран и перје“, сада су одлучили да нападну симбол српске престонице и један од симбола демократије – здање Скупштине Београда“, навео је Вучевић.

Додаје да је овај вандалски рецепт већ опробан.

„Исти ти који сада разбијају седишта српских институција, напали су Народну скупштину 2020. године. Њих не занима демократија. Још мање Србија. Они би милионима Срба одузимали право гласа. Њих не интересује мир, они отворено позивају на братоубилаштво. Најмање им је важна Србија. Њу презиру.Али, сви ови хулигани и умишљени револуционари морају знати да су српске институције довољно снажне да и са овим покушајем рушења државе изађу на крај“.

Вучевић на крају закључује:

„Србија ће бити одбрањена, народна воља сачувана, а сви изгредници ће одговарати пред законом. Живела Србија“!

Извор: Курир

Претходни чланакБиљана Стојковић признала за тајкунску Н1! План је био да се упадне у Скупштину града! (ВИДЕО)
Следећаи чланакПодршка опозицији за рушење Београда стиже из Загреба: Хрватска пропагандна машинерија ради пуном паром (ФОТО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here