Настављају се напади на председника: Ђилас наредио напад на Вучића током обраћања јавности!

Фото: 24sedam/Goran Sivački

Опозиција не планира да престане са својом прљавом кампањом

Тим тајкуна Драгана Ђиласа, према свему судећи, директно по директиви свог газде све време је покушавао на друштвеним мрежама да потцени обраћање председника Србије Александра Вучића.

Тако је новинарка тајкунске телевизије Н1 Жаклина Таталовић на платформи Икс објавила фотографију са мапама које је председник Вучић користио да представи велике инфраструктурне пројекте, написавши „Миграционе мапе??“, алудирајући на наводну изборну крађу и лажи коју већ данима хејтери из опозиције пласирају у јавности.

У прљаву кампању се укључио и Жељко Вељковић, такође новинар тајкунске телевизије, који је исто тако искористио прилику да објави фотографију поменутих мапа које је председник Вучић приказао јавности, написавши: „О изборима, којим изборима?!“

Ђилас је, очигледно, издао директиву свом „пи-ар“ тиму да на конференцији председника Србије Александра Вучића стално изнова и изнова понавља лажи о наводној изборној крађи.

 

 

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакЂиласов пулен „против насиља“, а у рукама аутоматска пушка и пиштољ, читав арсенал оружја: Волео би да ове фотографије нестану, али…
Следећаи чланакОпозиција поново лагала: Тврдње СПН да се број бирача на БГ изборима вештачки повећао нису тачне!

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here