Нисте ви Београђани, ви сте сељаци! Бјелогрлић у име ђиласоваца извређао све ван круга двојке

Фото: Antonio Ahel/ATA Images

Повод за увреде је био тај што су грађани из приградских насеља гласали махом за листу „Александар Вучић – Србија не сме да стане“

Глумац, редитељ и осведочени насилник Драган Бјелогрлић, који је иначе један од коловођа „ПроГласа“, иницијативе опозиције окупљене око Драгана Ђиласа и Маринике Тепић, најсрамније је извређао све грађане који не живе у кругу двојке!

Повод за увреде је био тај што су грађани из приградских насеља гласали махом за листу „Александар Вучић – Србија не сме да стане“, што се опозицији која жели да прекраја изборну вољу народа није допало.

– Све што чини градско језгро, Нови Београд, Врачар, Звездара, Палилула, Вождовац мисли дебело опозиционо. То су све општине где је опозиција победила убедљиво. Ми говоримо о једном градском језгру и онда говоримо о Обреновцу, Лазаревцу, Младеновцу, Овчи, Борчи, Земун Пољу, Батајници где је победила власт – рекао је Бјелогрлић и изнео скандалозне увреде на рачун становника ових насеља:

– То су људи који долазе у град суботом, у тржни центар и то је њихов контакт са Београдом, овим Београдом који ви знате и који знају ваши гледаоци. Јер не верујем баш да доживљавате Бесни Фок или Kотеж као Београд – рекао је ђиласовац у интервјуу „Вијестима“.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакОпозиција поново лагала: Тврдње СПН да се број бирача на БГ изборима вештачки повећао нису тачне!
Следећаи чланакЈезиво насиље НАТО опозиције! барјаком са заставом разбијају скупштину, спремили и динамит, траже и сузавац

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here