Одржана промоција збирке песама ,,Збогом није крај“, Милице Бојанић

Фото: Qmedia

КУЛА, 25.12.2023. – Млада песникиња из Куле, Милица Бојанић, објавила је своју другу збирку песама која носи назив ,,Збогом није крај“ и поводом тога уприличила је промоцију у Народној библиотеци у Кули. Промоцију је отворила директорка Народне библиотеке у Кули, Драгана Дурковић, а публику су кроз исту водили њени пријатељи који су рецитовали стихове песама из њене збирке, музичар Борислав Срдић који је на гитари извео неке од најлепших ex yu песама, као и девојчице које су свирале на клавиру.

Ово је Миличина друга збирка песама, али прва у штампаном издању, у чему јој је помогла Издавачка кућа ,,Пресинг“. Како каже, песме у овој збирци су дубоке и емотивне, на шта је изузетно поносна, а сви заинтересовани књигу тренутно могу да купе путем њеног Инстаграм профила:

,,На ову књигу сам јако поносна. Морам да кажем да сам је врло брзо спремила. Све је било готово за два до три месеца, међутим због издавача смо изгубили доста времена, па је уместо у септембру изашла у децембру, али драго ми је што је изашла пред Нову годину и Божић. У овој збирци песме су јако дубоке, нежне и емотивне.  Био ми је сан да помогнем свим оним девојкама које су потонуле и изгубиле се у свету љубави. Многе од њих ми се јављају и траже савете од мене, тако да сам постигла све оно што сам желела овом књигом, али још увек нисам ни свесна свега што се догађа. За сада се књига купује наручивањем преко друштвене мреже Инстаграм, а кроз неко време биће у књижарама и надам се да ће красити и билиотеке“.

Како је новац од продаје прве књиге усмерен на лечење деце оболеле од канцера, овога пута новац ће бити усмерен на куповину пакетића деци без родитељског старања, а по Миличиним речима – у плану је неколико нових пројеката који чекају да угледају светлост дана:

,,Мало људи зна да је новац од прве књиге био усмерен на децу оболелу од канцера. Новац од продаје књиге са ове промоције усмерићемо на  децу без родитељског старања, за пакетиће, у сусрет новогододишњим и божићним празницима. Тренутно радимо на три пројекта, један је сарадња, а не тиче се књиге, а следећа књига је већ спремна и чекамо да само прође мало времена од ове. Захваљујем се породици, пријатељима који су ми увек били ветар у леђа и на крају својим читаоцима“.

Извор: Q media

 

Претходни чланакОдржана 6. самостална изложба слика Љиљане Недељков
Следећаи чланакЗбог радова на водоводној мрежи сутра од 9 до 12 без воде у Сивцу

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here