Опозиција прети усташким методама: Поручују Србима да ће их стићи „Олуја“ уколико ђиласовци не заседну у фотеље (ВИДЕО)

Фото: ATAImages/ Antonio Ahel

Уз разбијање прозора и улазних врата и паљења бакљи , лидери НАТО опозиције који се наводно боре против насиља, вечерас су показали ко су и шта су

Вечерас су опозициони демонстранти покушали насилно да уђу у Скупштину града и већ сатима спроводе незапамћено дивљаштво.

Уз разбијање прозора и улазних врата и паљења бакљи , лидери НАТО опозиције који се наводно боре против насиља, вечерас су показали ко су и шта су.

Наиме, један од њихових говорника проусташке опозиције Смиљан Бањац чак је изнео и језиве претње приликом говора испред Скупштине града.

Он је запретио да ће нас поново задесити Олуја! Врло експлицитно је истакао да ће политички противници, уколико им се не испуне бесмислени захтеви за поништавањем избора које су убедљиво изгубили, „слушати олују“.

Овим се јасно показало право лице опозиције којој од маја отворено стиже подршка из Хрватске, земље која је продужена рука неких других великих сила у борби против Србије.

https://www.instagram.com/istocna___buducnost/reel/C1PrwedMLGo/

 

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакЋута начисто пролупао: Позива народ на насиље, крије се као миш, а онда бесумучно лаже и позива на наставак језивог насиља!
Следећаи чланакСрамота! Ђиласов представник у РИK-у тврди – ово су мирне демонстрације! Слике и снимци говоре потпуно супротно (ФОТО/ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here