Таблоид „Данас“ пренео BBC: „Ђиласова коалиција је започела насиље у Београду и насилно отимање власти!“

Фото: ATAimages/M.K. Printscreen

Овим су тајкунски медији признали да насилни протести нису никакво незадовољство грађана наводном изборној крађом

Тајкунски медији на крају су морали да признају да коалиција Драгана Ђиласа покушава на силу да преотме власт у Србији!

Kако је тајкунски, шолаковски лист „Данас“ пренео шта пише ББЦ, најутицајнији британски медиј: „Ђиласова коалиција је започела насиље у Београду и насилно отимање власти!“.

Овим су тајкунски медији признали да насилни протести нису никакво незадовољство грађана наводном изборној крађом, већ пуко и огољено насиље којим такозвана листа „Србија против насиља“ Драгана Ђиласа управо насиљем покушава да преотме власт у Србији.

И сам Ђилас је признао, на тајкунској телевизији Н1, да су његове присталице синоћ правиле хаос и вршиле насиље у Београду.

Он је отворено рекао да су разбијали стакла и радили ствари које нису смеле.

Подсетимо, синоћ је дошло покушаја насилног заузимања зграде Скупштине града Београда. У насилним протестима у центру Београда приведено је више од 30 насилника, док су главни организатори покушаваја преврата били Небојша Зеленовић и Мирослав Алексић.

Чланови и присталице Ђиласове листе „Србија против насиља“ су покушали да упадну у зграду Скупштине Београда и том приликом су лупали стакла на овој институцији и нападали органе реда.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакТрошио паре грађана на дрогу, а сада би да протестује: Микетић на улицама Београда пружа подршку „студентима“
Следећаи чланакСмех до суза: Твитераши се спрдају са студентом Лазовићем – има 43 године и протестује (ФОТО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here