Паклени план НАТО ОПОЗИЦИЈЕ! Ђиласове, Алексићеве и Ћутине присталице поручују: Хоћемо Мајдан и у Москви и у Београду!

Фото: ATAImages/Antonio Ahel 24sedam/Goran Sivački

Ђиласове присталице покушавају Србију да гурну у крваве грађанске сукобе само зато да би се на силу докопали власти, када су већ на изборима потучени до ногу

Присталице Драгана Ђиласа и његових послушника Мирослава Алексића и Александра Јовановића Ћуте нескривено призивају Мајдан у Београду.

Осим медијско-пропагандне стратегије која за циљ има да убеди грађане Србије да су догађаји од фебруара 2014. године на кијевског тргу Мајдан заправо добра и пожељна ствар, губитници избора и њихови симпатизери активирали су се и на друштвеним мрежама.

Тако на налогу „Мари Мари“ на платформи Икс, некадашњем Твитеру, дословце стоји отворен позив за насилно рушење уставног поретка, не само у Србији већ и у Русији.

– Одличан начин за борбу против руских дезинформација а ту пре свега мислим на грађане Русије. Моћи ће да добију тачне информације о дешавањима у Србији и борби грађана и грађанки против диктатуре. Путинова ноћна мора је Мајдан на Црвеном тргу – наводи се у посту.

Да не буде никакве дилеме о стварним намерама ђиласоваца сведочи и друга објава на Иксу.

– Мајдан и на Црвеном тргу а и Мајдан у Београду. Барем нека се нервирају. Мајдан је слобода – стоји у посту на налогу „Моше Пијаде“.

Ствари су, дакле, кристално јасне.

Ђиласове присталице покушавају Србију да гурну у крваве грађанске сукобе само зато да би се на силу докопали власти, када су већ на изборима потучени до ногу.

Подсетимо, параметри из оперативних обрада руских обавештајних служби, као и методологија деловања против уставног поретка, у време злогласне побуне на кијевском Мајдану из 2014. године умногоме су се поклапали са насилним сценаријом примењеним на рушилачким недељним протестима прозападне опозиције у Србији.

Управо због тога Руси су неколико дана пре немилих сцена испред Скупштине града обавестили српске колеге шта је задатак демонстраната и њихових политичких лидера, па је то само још више појачало будност наших оперативаца и спречило можда и теже последице.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакОсвајачи балканских одличја на пријему код председника општине Кула
Следећаи чланакСлаве што ,,Београд гори“: Хрвати у трансу због насиља Ђиласове НАТО опозиције (ФОТО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here