Фијаско протеста НАТО опозиције код Филозофског: Од студената ни трага ни гласа, на плато стигли Ћута, Алексић и Миливојевић (ФОТО)

Фото: 24sedam.rs

Подсетимо, ђиласовска опозиција најавила је за данас велики скуп, али су по свему судећи доживели дебакл

На такозваном студентском протесту, који заправо организује опозиција, појавили су се истакнути опозициони политичари, а студената готово да нема.

Kако се може видети на фотографијама, на плато испред Филозофског факултета стигао је Александар Јовановић Ћута, а ту су и Мирослав Алексић и Срђан Миливојевић.

– Да протест на Студентском тргу нема никакве везе са студентима, говори и то да се на протесту Ђиласових студената појавио и Срђан Миливојевић – један од коловођа обојене револуције 2000. који тренутно има 57 година – пише у опису ове објаве на мрежи X.

Подсетимо, ђиласовска опозиција најавила је за данас велики скуп, али су по свему судећи доживели дебакл.

Kако је 24седам писао, представници и присталице НАТО опозиције у суботу су заказали скуп „ПроГласа“ који треба да увери грађане да су избори одржани 17. децембра покрадени.

Под окриљем прогласа циљ је да се привуку млади људи који ће бити део Обојене револуције у Београду.

 

 

 

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакЂиласов „студент“ Бјелић открио паклени план: 48 сати терора над Београђанима!
Следећаи чланакРуски стручњак за обојене револуције: Техника протеста у Србији иста као и на Мајдану, прете нам ,, тактика роја“ и ,,ватрени појас“’

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here