Лазовић открио крајњи циљ ђиласоваца: Хоћемо да нас Запад постави на власт!

Фото: Antonio Ahel/ATA Images

Очигледно је да ђиласовци рачунају на нову обојену револуцију и 5. октобар, желе репризу тог сценарија и да их странци поново инсталирају на власт

Један од лидера такозване коалиције „Србија против насиља“ Радомир Лазовић, вечити студент и први на Ђиласовој листи на парламентарним изборима, навео је данас да опозиција има „три стуба“ деловања у ситуацији када је власт „ухваћена у чињењу невероватних изборних неправилности“.

Лазовић је, гостујући у јутарњем програму тајкунске телевизије „Нова С“, да је један, кључни стуб да се „међународна заједница укључи јер је неопходна међународна истрага оног што се десило на изборима“!?!

– Ми немамо могућности да приступимо бирачком списку, наше институције немају могућност да ураде истрагу јер су под контролом Александра Вучића. Други правац је да се ипак обавесте све надлежне институције, док је трећи да се протестима врши притисак и грађанима објасни шта се десило и какав је инжењеринг урађен како би се добили избори – рекао је Лазовић, упркос томе што су избори били фер и поштени, што је потврдило и више хиљада међународних посматрача.

Очигледно је да ђиласовци рачунају на нову обојену револуцију и 5. октобар, желе репризу тог сценарија и да их странци поново инсталирају на власт. Грађани Србије су им дали јасан одговор на изборима 17. децембра, па упркос жељама Ђиласоваца, верујемо да ће то остати само њихов санак пусти.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакШок захтев упућен са протеста, грађанин тражи хитну смену: Неспособни су! (ВИДЕО)
Следећаи чланакПодршка опозицији за рушење Београда стиже из Загреба: Хрватска пропагандна машинерија ради пуном паром (ФОТО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here