Фијаско НАТО опозиције на Теразијама: Скупило се око 4.500 људи са све случајним пролазницима, виоре се заставе „Мајдана“

Фото: 24sedam/Goran Sivački

Тзв. елита из „Прогласа“ као изненађење спремила је и обраћање Радета Шербеџије, али их је и он испалио па се није појавио

Такозвана елита из „ПроГласа“ завршила је „велики“ протест на Теразијама због, како тврде, али без икаквих доказа, „изборне крађе“. Њима су се на том скупу придружили и студенти који су наставили са малтретирањем грађана, тако што су блокирали угао Kнеза Милоша и Бирчанинове улице и та блокада трајала је 24 часа.

Kао и до сада, дошли смо до сазнања какав је план опозиције за данашње протесте прозападне опозиције окупљене око тајкуна Драгана Ђиласа.

Скуп, чији програм води Жељко Бодрожић, почео је око 12 часова, док је почетак протестне шетње био око 14 часова.

Према проценама, на скупу није било више од 4.500 људи.

На скупу су говорили глумица Цеца Бојковић, Мариника Тепић, која је прекинула штрајк глађу, Радомир Лазовић представник Милоша Јовановића, Владимир Штимац, Мирослав Алексић…

Тзв. елита из „Прогласа“ као изненађење спремила је данас и обраћање Радета Шербеџије, али их је он испалио, па им се то изјаловило.

Радомир Лазовић, први са Ђиласове листе НАТО опозиције позвао је оне који су се скупили да наставе а насиљеми терорисањем грађана.

Пошто су изгубили на изборима, Лазовић је позвао на борбу за власт на улици и тиме потврдио да им је план од самог почетка да праве хаос.

Поред тога, виориле су се заставе „Еуромајдан“ чиме су јасно ставили до знања свима да прижељкују ујрајински сценарио „Мајдана“ и у Србији.

Да је јасно да сви имају заједнички циљ, признао је и Бојан Пајтић на крају протеста када је говорио за тајкунску телевизију Н1.

– Ми смо овде сви на заједничком задатку. Постоји симбиоза између „Прогласа“, „Србије проив насиља“ и „студената“. Свима нам је исти циљ – признао је Пајтић пред камерама тајкунске ТВ Н1.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланак„Студенти“ и даље малтретирају Београђане: Њих 50 пред празнике кампује у центру града
Следећаи чланакЕво ко води скуп „елите“ из ПроГласа! Жељко Бодрожић – председник НУНС-а, организације којој је Ђилас дао 6 милиона!

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here