„Студенти“ и даље малтретирају Београђане: Њих 50 пред празнике кампује у центру града

Фото: 24sedam.rs

Иако су на велико најављивани протести активиста НВО и присталица опозиције од 24 сата под паролом „студентског протеста“, јуче стигло више репортера него демонстраната

Скуп наводних „студената“, активиста и присталица коалиције окупљене око Драгана Ђиласа и листе „Србија против насиља“, настављен је и данас.

Тачније и даље траје 24-часовна блокада Београда, у којој ни 50 окупљених присталица малтретира цео град, и људима квари празничне дане.

Иако су на велико најављивани протести активиста НВО и присталица опозиције од 24 сата под паролом „студентског протеста“, јуче је стигло више репортера него демонстраната, и то нешто мало них је одлучило да тамо кампује.

Подсетимо, јуче се на протесту „студената“ појавила скандалозна застава на којој је писало: „Еуромајдан Србија“.

Тиме су НАТО опозиционари потврдили да желе и у Србији да организју Мајдан, као што је то урађено у Украјини пре 10 година.

И не само, они користе исте и методе као тада, исте шаторе, па не би ни чудило да су добављачи шатора исти, а о томе сведоче и фотографије.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакУ Ђиласа и Маринику верује још само исламистичко гласило „Слободна Босна“: Хоће да запале Београд и дестабилизују Србију!
Следећаи чланакФијаско НАТО опозиције на Теразијама: Скупило се око 4.500 људи са све случајним пролазницима, виоре се заставе „Мајдана“

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here