У Ђиласа и Маринику верује још само исламистичко гласило „Слободна Босна“: Хоће да запале Београд и дестабилизују Србију!

Фото: ATAImages/A.A.

Овим је Слободна Босна јасно ставила свима до знања да подржава протесте и насилне демонстрације у Београду

Исламистичка Слободна Босна, коју верно прате и цитирају медији Драгана Ђиласа, константно води прљаву кампању против председника Александра Вучића и Србије, а сада је објавила текст којим потврђује да верује у Маринику и Ђиласа и жарко жели да запале Београд.

На порталу Слободне Босне освануо је наслов: „Уочи данашњег протеста у Београду: „Студенте није победио Тито, није ни Милошевић, неће ни Шапић, који не зна шта значи студирати, а ни Вучић, који мисли да се…“

У тексту се даље наводи да је кандидат за градоначелника Ђиласове листе „Србија против насиља“ Владимир Обрадовић рекао је да је „за нама година која боље да се није ни десила“, помињући трагедије у Рибникару и Младеновцу.

Додао је да „студенте није победио Тито, није их победио Милошевић, ни Шешељ који је на њих вадио пиштољ, неће их победити ни Шапић који не зна шта значи студирати, а ни Вучић који мисли да се студенти побеђују тако што се хапсе“.

Овим је Слободна Босна јасно ставила свима до знања да подржава протесте и насилне демонстрације у Београду.

Јер, поред тога што сваког дана блокирају саобраћај и институције, група „студената“ и њихових политичких лидера пре неколико дана је руинирала Скупштину града Београда и уништила намештај од велике вредности, успут покушавајући да запале ову институцију.

Исламистичко гласило је овим јасно поручило да подржава хулигане и демонстранте које предводе Драган Ђилас и Мариника Тепић, а који желе да дестабилизују Србију.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакСада је коначно све јасно: Ђиласова НАТО опозиција признала да жели да организује „Мајдан“ у Србији!
Следећаи чланак„Студенти“ и даље малтретирају Београђане: Њих 50 пред празнике кампује у центру града

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here