Више медија него грађана на блокади! Лажни студенти тероришу Београђане, њих једва педесетак блокирало центар престонице!

Фото: 24sedam.rs

Блокаду су почели на углу улица Kнеза Милоша и Бирчанинове.

Група лажних „студената“, активиста и присталица коалиције окупљене око Драгана Ђиласа и листе „Србија против насиља“, почели су најављивану двадесетчетворочасовну блокаду Београда!

Блокаду су почели на углу улица Kнеза Милоша и Бирчанинове.

Посебно је занимљиво да је на толико најављивану блокаду дошло више репортера него студената, па ће њих, ако је судећи по тренутној ситуацији, 50 малтретирати цео Београд.

– Данас и сутра ћемо направити хаос и Београђанима и свима који долазе у Београд, неће бити тролејбуса, неће бити саобраћаја – рекао је лажни студент Иван Бјелић у најави данашњег малтретирања грађана!

Подсетимо, протести у Београду су постали поприште политичких игара, али изгледа да су у првом реду позорнице страни плаћеници, а не прави студенти. Три лица која доминирају овим догађајима су Емилија Миленковић, Иван Бјелић и Никола Ристић. Међутим, њихов статус студената је више него сумњив.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакЂиласова чланица РИK: Опозиција да верификује своје мандате у Скупштини Града и у Скупштини Републике Србије
Следећаи чланакЛажни студент најавио: Није само Београд, загорчаћемо живот целој Србији!

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here