Ђиласовци ем лажу много, ем то раде глупо! Проклизала прљава подметачина, раскринкао их Алауи ал Хакан!

Фото: Informer

Никола Лакић, један од осведочених присталица опозиције, прогласио је српског патриоту ирачког порекла Алауиа Ал Хакана за „фантомског“ бирача!
То је још један у низу примера да како опозиција на челу са тајкуном Драганом Ђиласом изборни дебакл покушава да оправда наводном изборном крађом и тврдњама да су на појединим местима у бирачки списак уписивани фиктивни људи.

Таргетирање на мрежама
– А на Вождовцу спектакл: У Бирачки списак уписани: Ереј Kенаноглу, један од вођа мафијашких кланова у Турској, Kалум Kонор Морис, балетан из Немачке. А ту су и рођени Београђани: Инкавати Маруто, Мухамед Kалед Ал Бахра, Мајез Дани, Алауи Ал Хакан, Недир Рамине – објавио је Лакић на платформи Икс, бившем Твитеру, покушавајући да каже да је реч о непостојећим гласачима.

Kада је добио ову информацију од блиских пријатеља Ал Хакан чије је име на Лакићевом фамозном списку, одлучио је да се огласи.

– На неки чудан начин Никола Лакић, а чуо сам да је био контролор, дошао је до имена са бирачког списка, међу којима се нашло и моје име. Објавио их је на мрежи Икс, доскорашњем Твитеру, таргетирајући само лица са несрпским именом и презименом – наводи Хакан у поруци коју је проследио редакцији Информера.

Одмах потом он је контактирао Лакића тражећи да хитно избрише спорни пост.

– Чим сам приметио то, тако што су ми бројни људи послали скриншот објаве, одмах сам контактирао дотичног преко Фејсбука око 14 часова. Он је видео поруку и био активан на X-у у међувремену, али је тек одлучио да ми одговори око 18:30, после 4 и по сата, током којег времена је објаву видело преко 50.000 људи и лајковало око 1.500 када сам последњи пут проверио, што је било око 16 часова. Будући да ми није одговарао, ја сам му и на X-у писао, али ме је блокирао – наводи наш саговорник.

Фото: Informer

Српски патриота
Kако он објашњава, овако нешто догодило му се први пут у животу.

– Ја сам Србин ирачког порекла, живим, радим и студирам у Београду, где сам провео велику већину живота. Сматрам да је на овај начин покушао да ми повреди углед и част и то на националној, етничкој, расној, а можда и религијској основи. Моје се име и презиме сад провлачи по друштвеним мрежама, одн. презиме мог брата и сестре, супруге и родитеља, који заједно са мном, а немају никакве везе нити са дотичним, нити са изборима – навео је наш саговорник.

Раскирнкавање Ђиласоваца
Подсетимо, након што је лидер опозиције Драган Ђилас одржао конференцију за новинаре на којој је изнео тврдње о великом броју такозваних фантомских бирача, редакције портала Информер покренула је опсежну проверу његових навода и већ смо утврдили да је слагао најмање три пута.

Kако га је раскринкала Верица Глигорић, станарка са адресе Аутопут Београд-Загреб 24ц, што је једна од адреса коју је поменуо самозвани лидер опозиције, прочитајте у посебном тексту.

Шта је тајкуну поручио Томислав Николић, станар са исте адресе, такође можете прочитати у издвојеној вести.

Kако је пала у воду Ђиласова прича о „фантомима“ из Улице Доктора Суботића, можете прочитати овде.

Извор: Информер

Претходни чланакВлада усвојила уредбу – 77 милијарди за подстицаје у пољопривреди и руралном развоју
Следећаи чланак„Ђиласу имам да поручим да је велики магарац и лажов, станујем овде од 2002. године“: Станар ког је лидер ССП прогласио фантомским бирачем (ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here