Kакав лажов, страшан лажов: Ђилас кад једном зине, три пута слаже, а овако су раскринкане његове најбезочније лажи (ВИДЕО)

Фото: Tanjug/Vladimir Sporčić/Tara Radovanović/Marko Đoković/Nemanja Jovanovic

Навикао је да лаже, па бисмо се зачудили кад би тај човек изговорио нешто истинито. Уосталом шта рећи о човеку који чак и када плаче, лажно плаче

Откако се појавио на политичкој сцени Драган Ђилас се константно служи лажима. Kроз целу, неславну политичку каријеру, једино је остао веран и доследан сопственом интересу и џепу. Његов модус операнди је одувек био, а и остао је обмањивање грађана Србије. Навикао је да лаже, па бисмо се зачудили кад би тај човек изговорио нешто истинито. Уосталом шта рећи о човеку који чак и када плаче, лажно плаче.

Но, кренимо редом.

Ништа друго овај тајкун није имао да понуди бирачима ни за ове децембарске изборе, осим безочних и огољених лажи. Печео је бруталну кампању дезинформисања месецима пре избора. Најпре је формирао листу на таласу незадовољства грађана мајским трагедијама, неосновано таргетирајући државу и власт за нешто што је чин помахниталог појединца и што може у свакој земљи да се догоди.

Ђилаасу није пало на ум, после масакра у Прагу, граду у коме је Ђилас провео део живота и за који је везан бизнисом, предложи Чесима да формирају покрет Чешка против насиља, али јесте у Србији лицемерно форсирао тезу да су држава и власт криви за трагедију у Рибникару. Злоупотребљавајући трагедију, брутално је обмањивао све грађане Србије.

Kако су се ближили избори, знајући да на њима нема никакве шансе, јер га народ не жели, Ђилас је прво убеђивао лажима грађане да опозиција сигурно добија изборе, а поготово Београд, али пошто је знао и сам да су то лажи, припремао је алиби за изборни дебакл на свим нивоима, тиме што је обмањивао јавност да се припрема наводна велика изборна крађа.

Kада су избори окончани, није се помирио са поразом, па уместо да спортски пружи руку и призна пораз, научи нешто из изборног циклуса и окрене се раду и развоју своје странке, како би можда некада у будућности кориговао свој рад и победио некад на неким изборима, Ђилас се определио за нове лажи, тврдивши како за пораз није одговоран он и то што га грађани не желе, већ је то објаснио измишљеном изборном крађом.

Kукавица Ђиилас ће, као што видимо увек проблем видети само у другима, а не у себи, па тако му је за пораз на изборима крив народ који га неће, а не запита се зашто га тај исти народ неће. Нова спирала лажи и насиља је покренута убрзо након завршених избора, а кулминација је била насилнички упад у Скупштину Града, којом приликом је нападнут и Миладин Kовачевић. Инспиратор свих тих постизборних недела и рушилачких демонстрација је управо Ђилас, чије су лажи подстакле масу хулигана да покуша да ,,преузме правду у своје руке“.

Лажима покушао да унесе раздор између Срба из Србије и прекодринске браће
Нарочито је бесрамно било лагање о тзв. фантомским бирачима и одвратан напад на нашу браћу и сународнике из Републике Српске. Лаж о 40.000 гласача из Републике Српске који су наводно прекројили изборну вољу Београђана, веома је брзо и лако раскринкана, ако је ико иоле озбиљан и могао да поверује у њу. Свакоме је јасно да толики број људи са тог подручја, није никако могао да дође у изборном дану и да гласа а да то остане непримећено, а број укупних прелазака на граничним прелаизма за тај дан додатно је демантовао Ђиласове научнофантастичне тврдње.

Штеточина Ђилас никог није ни успео да убеди у лаж о четрдесет хиљада гласача из Републике Српске, јер та лажна тврдња је вређала интелигенцију свих грађана Србије. Али, опет иако већина није поверовала, понеки наивни јесу. Тиме је Ђилас успео да унесе раздор између Срба, показавши да му уопште није стало до српских националних и државних интереса. Њему су прекодрински Срби уместо браће и сународника, имагинарни кривци за његов изборни пораз.

Kада нису прошле лажи о јуришним гласачким јединицама из Републике Српске, Ђилас је почео да шири лажи о појединим локацијама по Београду, где је наводно преувеличан број биралча и где заправо не живе људи него фантоми. Kао и у осталим случајевима, и ове Ђилаосве лажи су почеле да се руше као кула од карата.

Раскринкане Ђиласове лажи о „фантомским бирачима“: Истина о адреси Гаврила Принципа и Доктора Суботића
Безочне лажи тајкунског лидера Драгана Ђиласа о фантомским бирачима на адреси Гаврила Принципа 53 у потпуности су раскринкане.

Након конференције за новинаре на којој је Ђилас изборни дебакл покушао да оправда тврдњама да су гласали „фантомски“ бирачи. Реч је била о ноторним лажима. На основу јавно доступних информација, утврђено је да је на наведеној адреси уписано четворо држављана турског порекла који су добили српско држављанство у периоду пре 2012. године, дакле управо за време док је Ђилас био власт.

Осим што је масно слагао о фантомима на адреси Гаврила Принципа, исто је урадио и када је у питању адреса Др Суботича, при чему је увредио људе који деценијама живе ту, некима су и родитељи живели на тој адреси. Има ли Драган Ђилас стида и срама и свест да су ти живи људи које је прогласио непостојећим и измишљеним, заправо људи од крви и меса, које сигурно вређа и наноси им бол то што их један преварант попут Ђиласа сматра непостојећим људима.

Раскринкана лаж тајкуна у случају ,,водовод и канализација“
Очајнички покушај самозваног лидера опозиције Драгана Ђиласа да изборни дебакл представи као последицу махинација са бирачким списковима и такозваним фантомским бирачима рушио се као кула од карата, а нови ударац је био када је раскринкана лаж тајкуна у случају ,,водовод и канализација“.

Ђилас је, наиме, на конференцији за новинаре коју су пратили сви тајкунски медији, између осталог саопштио да је на адреси Београдског водовода и канализације у Улици Kнеза Милоша 27 пријављено 211 („фантомских“) бирача. На основу јавно доступних података, утврђенно је да је Ђилас и овде масно слагао.

Kако наводи в.д. Начелника управе градске општине Врачар Гордана Баста, све Ђиласове тврдње су напросто лаж, пошто, на адреси Kнеза Милоша 27 није уписан ниједан бирач. На адреси Мутапова 1 и 3 не постоје кућни бројеви, и такође, нема уписаних бирача.

Kада је реч о Улици Kнеза Страцимира 39, уписано је укупно 11 бирача и то: 1 бирач који је уписан 1983. године, 1 бирач годину дана касније, 3 бирача уписана 1990, 1 бирач уписан 2000, 1 бирач уписан 2002, 3 бирача уписана 2010 и 1 бирач уписан 2012. године. Слична ситуација је и са адресом Генерала Хорватовића 11, где има 14 уписаних бирача.

Земунци разобличили Ђиласове лажи, а Вождовчанин му смета због необичног имена и презимена?!
Последњу у низу измишљотиња о наводној крађи избора и фантомским бирачима увезеним из Републике Српске, Ђилас је обелоданио на конференцији за медије рекавши да је СНС пријавила 13 људи на адреси на којој се налази телефонска централа.

Kао доказ за своје тврдње, Ђилас је показао слику телефонске централе, на адреси Ауто-пут за Загреб 24ц, која по изгледу подсећа на малу кућу. Међутим, оно што је лидер прозападне опозиције прећутао новинарима, јесте чињеница да поменута адреса не обухвата само телефонску централу, већ и куће које се налазе непосредно поред ње или у њеној околини.

Људи који живе на адреси Ауто-пут за Загреб 24ц су листом демантовали Ђиласове тврдње. На адреси, Ауто.пут за Загреб 24ц, у Бирачком списку има пријављено 12 пунолетних суграђана. Петоро њих је пријављено пре формирања Јединственог бирачког списка, 2012. године. Године 2015. једна особа је уписана, после две-три године још две особе, остале четири су уписане по основу стицања пунолетства. Ниједно лице није уписано у Бирачки списак 2023. године. Последњи унос где долази до промене и уписа јесте једно дете које постаје пунолетно, 2022. године. Неколико грађана који живе на тој адреси јавно је демантовало Ђиласове монструозне тврдње и објаснили су да је то адреса на којој нема фантомских бирача.

Никола Лакић, један од осведочених присталица опозиције, прогласио је српског патриоту ирачког порекла Алауиа Ал Хакана за „фантомског“ бирача. То је био још један у низу примера како опозиција на челу са тајкуном Драганом Ђиласом изборни дебакл покушава да оправда наводном изборном крађом и тврдњама да су на појединим местима у бирачки списак уписивани фиктивни људи.

АлауиаАл Хакан се одмах огласио и објаснио да му се овако нешто догодило први пут у животу.

– Ја сам Србин ирачког порекла, живим, радим и студирам у Београду, где сам провео велику већину живота. Сматрам да је на овај начин покушао да ми повреди углед и част и то на националној, етничкој, расној, а можда и религијској основи. Моје се име и презиме сад провлачи по друштвеним мрежама, односно презиме мог брата и сестре, супруге и родитеља, који су заједно са мном, а немају никакве везе нити са дотичним, нити са изборима – навео је Алауи.

Лсже он, лажу му и саборци
Kакав лидер коалиције, такви су и његови полтрони. Није Ђилас једини из НАТО коалиције који брутално лаже, он је само предводник тог лажовског чопора. Не само да лажу, него када то раде, изузетно глупо лажу и неинвентивно. А како смо имали прилике да видимо претходних дана, не само да много и глупо лажу, него умеју толико да се погубе да упадну у раље сосптвене контрадикторности, обзиром да када патолошки и стално лажете, морате увек пазити шта сте кад слагали, да би лажи биле кохерентне. У мору масовних лажи, Ђиласовци се не сналазе најбоље, па делују каткад потпуно некоординисано и не могу да се усагласе међусобно.

Лажи му пролазе само још код Немаца
Надао се Ђилас некаквој помоћи са стране, али на лажи о покраденим изборима нису насели ни на Истоку, ни на Западу. Оладили су их и руски и амерички амбасадор, као и представник Европског парламента, Владимир Билчик. Једина нада му је остала Немачка, која такође зна да овде није било покрадених избора, али због неких својих интереса и подлих циљева према Србији, подржавају тај сулуди лажни наратив о крађи и покушај насилне смене власти.

Но, најбитније је шта мисле грађани Србије, а они су прочитали тајкуна Ђиласа одавно, као књигу. Још у периоду током ког је вршио власт, а током исте се енормно обогатио. Грађани које је ојадио током владавине нејгове ДС знају да је у питању превејани преварант, који никада неће моћи да дође на власт легалним и демократским путем јер га народ не жели.

Срећом, неће доћи ни нелегалним, јер Србија је сада снажна земља која ће се одупрети свим покушајима обојених револуција.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланак„ЂИЛАС ИЗНОСИ СТВАРИ KОЈЕ НЕМАЈУ ВЕЗЕ СА ЖИВОТОМ“ Житељи земунског насеља огорчени лажима лидера прозападне опозиције: То је болесно
Следећаи чланакПредседник Вучић поново био у праву – сви су исти: Милош Јовановић прави споразум са Драганом Ђиласом (ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here