Председник Вучић поново био у праву – сви су исти: Милош Јовановић прави споразум са Драганом Ђиласом (ВИДЕО)

Фото: Antonio Ahel/ATA Images

Без обзира на политику коју јавно заступају, удружиће се како би се дочепали власти

Лидер Новог ДСС-а и један од вођа коалиције НАДА Милош Јовановић најавио је споразум са лидером тајкунске прозападне коалиције „Србија против насиља“ Драганом Ђиласом.

Лажни патриота Јовановић жели себе да стави на чело прозападне опозиције, те Ђиласу представља план како да би се ван воље народа дочепали власти.

– Ми смо направили састанак са „Србијом против насиља“ и неке папире ћемо им предати ових дана. Направили смо нацрт опозиционог деловања! Ми смо јасно рекли да сматрамо да мора да дође до смене власти свуда где је то могуће и то морамо да радимо са проевропском опозицијом! – отворено је рекао Јовановић, коме очигледно не смета политика ђиласоваца која гласи: увести санкције Русији, размотрити признање независности Kосова, Срби су геноцидан народ.

Да су сви исти и да ће се, без обзира на политику коју јавно заступају, удржити да би се дочепали власти, а њега срушили, давно је упозоравао и председник Србије Александар Вучић, а сада се испоставило да је био у праву.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакKакав лажов, страшан лажов: Ђилас кад једном зине, три пута слаже, а овако су раскринкане његове најбезочније лажи (ВИДЕО)
Следећаи чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here