Ђилас је највећи лопов од свих, а Видојковић право говедо: Мирољуб Петровић направио листу од Топ 10 брдских говеда у Србији

Фото: ATAImages/A.A. Printscreen/Youtube/Balkan info

На листи су се нашли политичари, новинари, водитељи, али и карикатурисити…

Гостујући у једној емисији на мрежи „YоуТубе“ Мирољуб Петровић је истакао да је направио своју листу од Топ 10 брдских говеда у Србији.

На листи су се нашли политичари, новинари, водитељи, али и карикатурисити.

– Направио сам листу од топ 10 брдских говеда у Србији. Убедљиво на првом месту је Марко Видојковић. Број два брдско говедо у Србији је Дејан Петар Златановић. На трећем месту највећа лажовчина у Србији и највећи рекеташ у Србији, Милован Бркић. Број четири на овој мојој листи је Зоран Kесић. Пети на листи је Предраг Пеца Поповић, он је десна рука Милована Бркића. И сада долазимо до шестог места највећи лопов овде. Оно што ти је у Хрватској Анте Топић Мимара, то ти је у Србији Драган Ђилас. Седмо место мој пријатељ Бошко Обрадовић. Осмо место је носилац међународних признања и других полних оболења Предраг Kораксић Kоракс, девети је Вук Јеремић, а на десетом месту је Иван Ивановић – рекао је Мирољуб Петровић.

1. Марко Видојковић
Није ни чудо што се на врху Петровићеве листе брдских говеда нашао управо Шолаков колумниста. Човек који је перјаница аутошовинистичке НАТО опозиције, човек који је исмевао нашег прослављеног тенисера Новака Ђоковића само зато што је како је навео, испричао тужну причу о томе како су се 1999. велике земље удружиле да бомбардују једну малу земљу.

Поред исмевања Ђоковића, Видојковић је познат и по вређању српског патријарха Порфирија и породице председника Србије Александра Вучића.

2. Дејан Петар Златановић
Власник портала Србин.инфо Дејан Петар Златановић се такође нашао на листи брдских говеда. Заузео је високо друго место.

Златановић је познат по томе што је позивао на, заједно са НАТО опозицијом насиље на улицима, али и по претњама председнику Србије Александру Вучићу.

3. Милован Бркић
Мирољуб Петровић је на треће место ставио Милована Бркића, главног и одговорног уредника „Таблоида“, који је један од кључних људи у опозиционим редовима који не бирају средства да остваре своје политичке циљеве. Бркић је познат као идејни творац насиља које опозиција спроводи у Србији.

4. Зоран Kесић
Водитељ емисије на тајкунској „Нова С“ такође се нашао на овој листи, а Kесић је познат као неко ко подржава насилне протесте које организује НАТО опозиција на улицама Београда али и неко ко редовно удара на председника Србије Александра Вучића.

5. Предраг Пеца Поповић
Музичар и новинар Пеца Поповић заговорник тезе да је југословенска музика била супер, а да је затуцане Србе онда упропастио сав тај турбо фолк, такође се нашао на листи брдских гведа.

6. Драган Ђилас
Ђиласа је Петровић назвао највећим лажовом од свих икада у Србији, а упоредио га је са Антеом Топићем Мимаром из Хрватске. Ђилас је заслужено нашао место на овој листи, с обзиром да је један од главних организатора насилних протеста НАТО опозиције, и малтретирања грађана Београда након избора.

Такође, познат је Ђилас и по безочним лажима о фантомским бирачима на последњим изорима.

Излазио је Ђилас у јавност са овим подацима, лажним наравно, али је врло брзо раскринкан и његове лажи су пале као кула од карата.

Такође, Ђилас је и у време своје власти пунио џепове и лагао нараод, па је згрнуо озбиљно богатство. Само док је био на власти згрнуо је 619 милиона евра, а та цифра до сада је прерасла и на милијарду…

7. Бошко Обрадовић
Некадашњег лидера Двери Бошка Обрадовића Петровић је назвао својим пријатељем, али га је упркос томе сврстао на листу говеда. Бошко је у више наврата показао да заслужује то место…

8. Вук Јеремић
Некадашњи лидер Народне странке Вук Јеремић засео је на осмо место ове листе, а Јеремић је познат по својим аферама док је био на власти, као и нападима на председника Србије и вређањима његове породице. Не чуди уопште што се нашао на овој листи.

9. Предраг Kораксић Kоракс
Срамни карикатуриста који својим карикатурама попуњава издања тајкунскх новина у више наврата вређао је председника Србије Александра Вучића, али и грађане Србије у својим карикатурама.

10. Иван Ивановић
Самозвани комичар који нема смисла за хумор, у више наврата је позивао на линч председника Србије, исмевао грађане наше земље, позивао на насилне протесте, а и подржавао насиље Драгана Бјелогрлића над Гагом Антонијевићем, па и не чуди што се нашао на овој листи.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакОдржана „4. Божићна трка на пет километара“ у Кули
Следећаи чланакКултурно – уметничко друштво ,,Дурмитор“ обележило крсну славу

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here