Болесна мржња без граница: Аутошовинисти презиру све српско, ђиласовцима засметало чак и српско дете (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Tanjug/YouTube

Девојчица анђеоског гласа, која је родом са нашег распетог Kосова и Метохије, крива им је само зато што пева традиционалне српске песме и зато што је фино чељаде, васпитано у традиционалном и патриотском духу

Безумници који подржавају Драгана Ђиласа и његову листу Србија против насиља, ових дана су показали да су екстремни аутошовинисти и колико мрзе све српско. Kао да су чекали да одмори и празници прођу, па да опет почну да дивљају по друштвеним мрежама, испољавајући мржњу према српском народу. Да ствар буде још страшнија, на њиховој мети се нашло чак и једно дете, дивна Павлина Радовановић из Ораховца.

Тим чином су показали колико им ништа није свето и ово је само још један у низу примера болесног, патолошког аутошовинизма другосрбијанске ђиласовске клике. Девојчица анђеоског гласа, која је родом са нашег распетог Kосова и Метохије, крива им је само зато што пева традиционалне српске песме и зато што је фино чељаде, васпитано у традиционалном и патриотском духу.

Смета им српско дете из Метохије, јер пева традиционалне српске песме?!
Новинарка тајкунске Н 1, Вања Ђурић брутално је извређала малу Павлину , омаловажавајући њено певање. Вероватно је ова аутошовинистичка новинарка незадовољна што мала Павлина баштини праве, патриотске вредности, а новинарки не би сметало када би неко дете учествовало нпр. у некаквим прајд манифестацијама, које су вероватно по узусима Н 1 новинара ,, модерне и европске“. Погледајте како пева мала Павлина и шта смета тајкунским Шолаковим новинаркама, па сами закључите да ли нормалан људски ум може да буде против овако нечега. А, најпре, да ли је нормално да нека одрасла особа, па макар била и тајкунска новинарка, вређа једно дете.

Шолаков тајкунски новинар вређа грађане Србије како не би ни ХРТ ратних деведесетих
Ако сте се зачудили оваквом ђиласовском аутошоивинистичком дивљању, онда нисте довољно добро упознати са менталним склопом ђиласоваца. Тако је нпр. Шолаков новинар, са тајкунске телевизије изрекао нешто најодвратније према грађанима Србије што смо можда икада имали прилике да чујемо у програму уживо. Ваљда мислећи да је много духовит или паметан, новинар који не заслужује ни име да му се спомене због гадости које је изрекао према грађанима Србије, прогласио је наш народ, па и његову публику за народ пљачкаша, ратних профитера, убица , геноцидаша и свега најгорег. Ако мислите да је немогуће да се водитељ дневника на тај начин обрати народу који га гледа и слуша и ако нам не верујете, погледајте овај срамни иступ у видеу испод.

Нажалост, не може се рећи ни да смо превише изненађени оваквим поступком, иако је ово морално дно дна. Требало би испитати да ли у оваквом обраћању грађанима Србије има и елемената кривичног дела, обзиром да овде видимо испољавање најгоре националне мржње према Србима, као и према грађанима Србије уопште. Верујемо да овакво обраћање грађанима Србије није имао ни ХРТ током ратних деведесетих.

Аутошовиниста који предаје београдским студентима, а тврди да ,, добри Срби добро горе“ ?!
Kакви све људи подржавају Ђиласа, ПроГлас, Демократску странку и све њене комби деривате, најбоље показује пример ноторног Ивана Виденовића, који је нажалост и професор на Физичком факултету. Kажемо нажалост, не зато што имамо нешто априори против овог (не) човека, већ због тога какве ставове заступа, а који су дубоко некомпатибилни са професорским позивом било где на свету.

Он је тако на друштвеним мрежама својевремено написао коментар да ,, добри Срби добро горе“ што је најгори вид нацизма и подстрекавање на убиство и истребљење. Постављамо питање чему овај професор може да научи београдске студенте и да ли је време да се осим стручних знања из појединих области које професори предају, за професоре уведе и тест моралне квалификованости, али у случају Виденовића очигледно би био неопходан и неки психијатријски тест.

Мржња ђиласовских аутошовиниста према свему српском, а посебно према анђеоском српском детету из наше свете Метохије, никада неће моћи да надвлада љубав и нормалност, коју поседује већина грађана Србије и Срба из региона. Овакви изроди, попут горе наведених у нашем тексту нису и никада неће бити већина у нашем народу. Срамно је што уопште постоје овакве креатуре и колико год одвратно било то шта они пишу, дужност је скренути пажњу јавности на овакве девијантне појаве.

Нормални људи стали у одбрану српског детета нападнутог од стране Ђиласоваца
Ипак, да не буде да придајемо значај само опасним мрзитељима – маргиналцима, напоменимо да су многи часни људи стали у одбрану права детета, у овом случају мале Павлине, брутално угрожене од хорде мрзитеља свега српског. Тако је истакнути политичар из Црне Горе , Владислав Дајковић реаговао на ове срамне нападе на Павлину Радовановић.

Жао нам је што постоје онакви клинички болесни случајеви, попут Виденовића и сличних, а којима смо у интересу јавности морали да се позабавимо. Уверени смо да је и поред таквих девијантних изузетака, наша Србија земља нормалних и дивних људи. Ми смо се оваквиим патолошким случајевима медијски позабавили, на реду су друге струке – психијатри вероватно, а у случају Виденовића, по службеној дужности, вероватно су то морали бити и органи реда. Зато што по законима ове земље, ниједан појединац за припаднике било ког народа никада не би смео рећи или написати да добро горе.

https://www.facebook.com/KonzervativniKlub?ref=embed_video

 

 

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакЛаже као и његов шеф Ђилас: Борко Стефановић посвађан са сопственим мислима, данас прича једно, а сутра нешто скроз друго! (ВИДЕО)
Следећаи чланакИзбори чисти као суза: Виши суд у Београду одбацио жалбу Kоалиције Србија против насиља

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here