Пукли на изборима, па им још зуји у ушима! НАТО опозиција се погубила у лажима о контролорима (ВИДЕО)

Фото: Tanjug/Vladimir Sporčić/Tara Radovanović/Marko Đoković/Nemanja Jovanovic

Једног дана тврде да су покрадени на изборима, а другог да је све било регуларно

Већ данима опозиција свој изборни дебакл жели да прикаже као последицу својевсрне махинације бирачким списковима и такозваним фантомским бирачима, али им од зујања у ушима реалност не стаје пред очима и на двенвном нивоу губе контролу када су измишљотине и лажи у питању.

Наиме, у тој свој контрадикторности ни опозиција сама не зна шта хоће, ни шта је хтела, па једног дана тврди да је покрадена на изборима, а другог дана да је све било регуларно!

И тако у тој својој недоследности, Тепићева и Ћута тврде, полсе низа лажи, да је ипак све протекло регуларно 17. децембра на изборима широм Србије и да су имали много контролора, и потрдвили оно што су најавили и пре избора, али не „липши, магаре, до зелене траве“.

Ђорђе Вукадиновић их демантује!
Ђорђе Вукадиновић, кандидат Народне странке, која је освојила 0,88% подршке тврди да опозиција по унутрашњости Србије нема контролоре, и то најмање на трећини изборних места.

Међутим, 08.12.2023. године листа „Србија против насиља“ објавила је да ће имати 25.000 контролора на 8.300 бирачких места!

Подсетимо, на изборима 17. децембра је било 8.273 бирачких места, тако да су имали по 3 контролора за свако бирачко место у Србији!

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакA zombori Rendőrség felhívást tett közzé a biztonságos fűtési szezon érdekében
Следећаи чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here