Пљувањем мале Павлине хоће да постане позната: Kвази глумица Јулија Петковић вређа српску децу

Фото: YouTube/dudaburzujka

Данима се са овог налога емитовао говор мржње према Србима

Након скоро свакодневног емитовања говора мржње и изношења најгорих могућих увреда на рачун Срба, откривено је ко стоји иза „Икс“ налога под именом „биљаницааа“.

Реч је о нишкој квази глумици Јулији Петковић. Претходних дана са овог налога предњачиле су увреде на рачун девојчице са KиМ Павлине Радовановић.

Нишка квази глумица вероватно нема ни срама ни блама, пошто је узела да пљује девојчицу из Ораховца која је далеко популарнија и познатија од ње.

Мада, вероватно је то и била тактика младе глумице, ако се може и назвати глумицом, пошто нигде није ни глумила.

Она је покушала да вређањем мале девојчице стекне популарност на овој мрежи и тако постане позната, пошто очигледно као глумица то није успела.

Очигледно јој не иде…

Подсетимо, квази глумица је на друштвеној мрежи „Икс“ жестоко вређала младу Павлину Радовановић, али и све Србе.

„Мала Павлина Радовановић је несрећно дете јер је великосрпски шовинисти користе као политичко средство за ширење шовинизма, ратно хушкање и припремање “освете” према Албанцима на Kосову. А сваки покушај Срба да се некоме освете, а посебно Албанцима на Kосову, завршиће се поново бомбама по главама Срба. Чините зло свом народу мислећи да ширите патриотизам и будите српство. Дете није за униформу, него за игру“, писала је она.

Глумица у покушају, вероватно незадовољна својим животом и својом квази глумом, фрустрације исказује нападима на друштвеним мрежама.

Овако пљување девојчице која нема везе са политиком, са било чим већ са родољубљем, показује само да је неуспех у глуми код ове квази глумице толико утицао на њу да је почела да мрзи све оне који постану популарни и све оне на које јавност у Србији реагује на позитиван начин.

Пљује Србе, Србију, а ту је рођена, ту живи и ту ради.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакПрофесор психопата оптужио свој народ и председника за геноцид! (ВИДЕО)
Следећаи чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here