Професор психопата оптужио свој народ и председника за геноцид! (ВИДЕО)

Фото: Twitter/@LaziDetektor

Овакав однос и реторика очигледно су дозвољени на тајкунској Н1, телевизији којој је циљ само да дискредитује власт и шири мржњу

На тајкунској телевизији Н1 гостовао је професор Филозофског факултета Огњен Радоњић који је том приликом оптужио председника Србије Александра Вучића за геноцид над сопственим народом.

Наиме, њега је водитељка Шолакове телевизије питала шта мисли о плановима председника Србије који се тичу улагања у образовање и науку.

Она га је питала да ли га радује што ће се отворити највећи научни центар у Европи, нови Факултет музичке уметности, да ће бити повећане плате универзитетским професорима…

– Немате ви чему да се радујете када живите у земљи где је на власти једно злочиначко удружење које је усмерено на аутогеноцид!

Овакав сраман однос и реторика очигледно су дозвољени на тајкунској Н1, телевизији којој је циљ само да дискредитује власт и шири мржњу, па не чуди што су на истој изречене овако гнусне оптужбе на рачун председника Републике Србије.

Ипак, Огњен Радоњић је редовни професор на Одељењу за социологију Филозофског факултета Универзитета у Београду, па се поставља питање шта један професор Универзитета пропагира студентима на државном факултету?

Ако му је овакво мишљење о држави у којој живи и сопственом народу, онда не можемо да се не запитамо да ли се ови сулуди ставови и гнусне лажи износе и на предавањима младим људима.

Аутошовинизам је узео маха у свим сферама друштва, али је опасност још већа уколико је овакав психопата узор младим људима. Да ли је у његовом редовном програму и мржња према Србији?

 

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакТи си, Ђиласе, лажов: Тајкун упорно лаже, али поново су пале у воду његове приче о ,,фантомским бирачима“! (ВИДЕО)
Следећаи чланакПљувањем мале Павлине хоће да постане позната: Kвази глумица Јулија Петковић вређа српску децу

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here