Све је јасно! Шеф ЦРТЕ се представља као независни посматрач, а понаша се као коловођа опозиције

Фото: Milos Tesic/ATAImages

„Охрабрујемо да свако уради оно што уме, да се укључе у политичке странке, да направе своја удружења, до тога да се придруже протестима на улицама“

Да се ЦРТА понаша као опозициона странка више није никаква тајна, док њен лидер Раша Недељков више ни не крије да од њихове непристрасности, као посматрача, није остало ништа нити је икада и било.

Сада преко Нове С, без имало устезања, позива људе на протесте на улицама и да се учлањују у опозиционе странке.

– Сасвим сигурно ће нам се јавити више људи ако имају подршку, не само подршку НВО и медија, већ и људи на улици који су спремни да бране право на слободан избор! Охрабрујемо да свако уради оно што уме, да се укључе у политичке странке, да направе своја удружења, до тога да се придруже протестима на улицама – рекао је Недељков.

Ово није први пут да Недељков позива на улицу, наиме он је такође гостујући у тајкунским медијима истакао да је улица решење за пораз тајкунске опозиције.

Недељков и његови сарадници су такође ишли у Брисел да оцрне Србију пред осведоченим србомрсцима, као што је Виола фон Kрамон!

Извор:  24sedam.rs

Претходни чланакЂиласов новинар све отворено признао: Ако прозападна, тајкунска опозиција да дође на власт одмах се уводе санкције Русији
Следећаи чланакТи си, Ђиласе, лажов: Тајкун упорно лаже, али поново су пале у воду његове приче о ,,фантомским бирачима“! (ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here