Ти си, Ђиласе, лажов: Тајкун упорно лаже, али поново су пале у воду његове приче о ,,фантомским бирачима“! (ВИДЕО)

Фото: Antonio Ahel/ATA Images

Kао што видимо, поново су лажи Драгана Ђиласа пале у воду, као и све његове претходне, масне лажи

Тајкун и лидер прозападне опозиције Драган Ђилас опет је, по обичају, масно слагао о „фантомским бирачима“. Иако је у више наврата био раскринкан, није одустајао са новим и новим лажима, али су су и његове најновије обмане пале у воду.

Наиме, Ђилас је објавио видео у ком наводно доказује како није претходно демантован, и како „фантомски бирачи“ које је спомињао, заиста постоје.

Драган Ј. Вучићевић, главни уредник Информера је одговорио лидеру прозападне опозиције и још једном раскринкао тајкунске измишљотине.

– Ђилас је на Инстаграму објавио сегмент око лажних бирача и чекао ме да га демантујем. Kао доказ фантомских бирача је навео адресу Гаврила Принципа 53. Осим што је злонамерно исекао наш прилог, поновио је да има 53 фантомска бирача. Ми смо часни, а ти си Драгане Ђиласе лопов и лажов. Сва имена на овој адресио су курдска и турска па се питам само када су оно пријављени, а сви су на адреси Гаврила Принципа 53, добили право боравка, личне карте и пасоше за твоје време. На тој адреси је била пријављена невладина организација која се бавила прихватањем миграната и која је била блиска Демократској странци – рекао је Вучићевић.

Kао што видимо, поново су лажи Драгана Ђиласа пале у воду, као и све његове претходне, масне лажи. Убудуће такође можемо очекивати серију нових лажи од Ђиласа, јер тајкунски лидер прозападне опозиције и не уме да говори истину и лаж је његов основни модус операнди у политици.

Драган Ђилас једном зине, а три пута слаже – овако су раскринка(ва)не Ђиласове лажи
Откако се појавио на политичкој сцени Драган Ђилас се константно служи лажима. Kроз целу, неславну политичку каријеру, једино је остао веран и доследан сопственом интересу и џепу. Његов модус операнди је одувек био, а и остао је обмањивање грађана Србије. Навикао је да лаже, па бисмо се зачудили кад би тај човек изговорио нешто истинито. Уосталом шта рећи о човеку који чак и када плаче, лажно плаче.

Ђилас је прво убеђивао лажима грађане да опозиција сигурно добија изборе, а поготово Београд, али пошто је знао и сам да су то лажи, припремао је алиби за изборни дебакл на свим нивоима, тиме што је обмањивао јавност да се припрема наводна велика изборна крађа.

Kада су избори окончани, није се помирио са поразом, па уместо да спортски пружи руку и призна пораз, научи нешто из изборног циклуса и окрене се раду и развоју своје странке, како би можда некада у будућности кориговао свој рад и победио некад на неким изборима, Ђилас се определио за нове лажи, тврдивши како за пораз није одговоран он и то што га грађани не желе, већ је то објаснио измишљеном изборном крађом.

Нова спирала лажи и насиља је покренута убрзо након завршених избора, а кулминација је била насилнички упад у Скупштину Града, којом приликом је нападнут и Миладин Kовачевић. Инспиратор свих тих постизборних недела и рушилачких демонстрација је управо Ђилас, чије су лажи подстакле масу хулигана да покуша да ,,преузме правду у своје руке“.

У лажи су кратке ноге
Затим је лажима покушао да унесе раздор између Срба из Србије и прекодринске браће, лажно оптуживши браћу из Републике Српске да су криви за његов изборни дебакл. Даље су редом раскринкаване његове нове лажи о фантомским бирачима – на адреси Гаврила Принципа и Доктора Суботића, на адреси Ауто-пут за Загреб 24ц, као и у случају ,,водовод и канализација“. Његове лажовске бригаде су наставиле масовно да дезинформишу јавност на твитеру, покренувши спиралу напада на националној основи – прогласили су фантомима све који нису имали имена и презимена по мери Ђиласоваца.

Све ово је пало у воду, јер стара народна изрека каже да су у лажи кратке ноге. У лажова Ђиласа је очигледно кратка и памет, само му је новчаник дугачак као и бројни рачуни на којима држи стотине милиона евра зарађених у време власти на грбачи грађана Србије који су тада само сиромашили.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакСве је јасно! Шеф ЦРТЕ се представља као независни посматрач, а понаша се као коловођа опозиције
Следећаи чланакПрофесор психопата оптужио свој народ и председника за геноцид! (ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here