Албански лобиста закукао на опозиционој телевизији: Српски председник му (с)мета, јер никада неће признати тзв. Kосово (ВИДЕО)

Фото: TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ

Погодио да се председник Вучић обавезао на другу политику, због које никада неће признати тзв. Kосово. Та политика је она која је у складу са државним и националним интересима Србије и која је у складу са вољом народа, Уставом Србије и међународним правом

Данијел Сервер, кога сматрају највећим албанским лобистом у САД, за опозиционе медије изјавио је да сматра да Александар Вучић никада неће признати ткз. Kосово.

– Ако би председник Вучић сутра рекао ‘ја ћу сутра да нормализујем односе са Kосовом зато што је то добро за Србију и Србе на Kосову, ја ћу сад да се извиним за оно што је урадио Милошевићев режим на Kосову за време рата’ – започео је Сервер списак својих пустих жеља, које када би председник Вучић испунио, исти тај Сервер који га стално критикује би га хвалио на сва звона.

У наставку кукњаве, албански лобиста Сервер признаје суштински зашто му смета председник Србије, а то је стога, јер не жели да призна тзв. Kосово.

Сервер је рекао да Вучић може да каже да ће успоставити добросуседске односе са Kосовом зато што се то тражи како би Србија ушла у Европску унију, али да он то неће урадити.

– Он то може, али то неће урадити. Неће зато што се обавезао на другачију политику и то једноставно не жели да уради – закључио је Сервер.

Не знамо на коју политику је мислио Сервер, али је погодио да се председник Вучић обавезао на другу политику, због које никада неће признати тзв. Kосово. Та политика је она која је у складу са државним и националним интересима Србије и која је у складу са вољом народа, Уставом Србије и међународним правом. Сервер може и даље само да настави да кука на опозиционим, тајкунским телевизијама.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакTegyük teljessé leendő Múzeumunk gyűjteményét
Следећаи чланакЂиласовци опет хоће да блокирају Београд: Алексић најавио нове протесте за петак и то на ове две локације

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here