Пројекције филмова ,,Слуга“ и ,,Крцко Орашчић и магична флаута“ у суботу у КЦ у Кули

Фото: КЦ Кула

КУЛА, 25.01.2024. – У Културном центру у Кули ће, у суботу 27. јануара, бити приказане пројекције два филма.

Дечији филм ,,Крцко Орашчић и магична флаута“ биће приказан од 16 часова, док ће филм ,,Слуга 2“, у којем главну улогу тумачи познати српски глумац Милош Биковић, бити приказан у два термина – од 18 и од 20.30 часова.

Када је реч о филму ,,Крцко Орашчић и магична флаута“, на Бадње вече ће млада девојка Марија пожелети да се врати у детињство и та жеља ће јој се неким чудом остварити. Она се смањује на величину старих играчака које ће том приликом оживети, а дрвени лутак Крцко Орашчић претвара се у прелепог принца кога је у дрвену лутку тужног лица претворила зла краљица. У овој божићној анимираној авантури Марија, Ђорђе и њихови пријатељи играчке кренуће на пут у чаробну Земљу цвећа са циљем да спасу свет од злих људи.

У наставку духовите филмске приче ,,Слуга“, публика ће бити у прилици да прати комична и узбудљива дешавања око главног јунака Грише, младића из више класе који се нашао у улози слуге из прошлог века, што га је променило набоље. Након путовања у ,,прошлост“, он реагује на сваку неправду арогантне и размажене Катје која ће се убрзо наћи у другом времену и у другом друштвеном статусу, што доноси нову линију ове филмске приче.

Извор: Qmedia

Претходни чланакФудбалски клуб „Црвенка“ довео два појачања, „Сивац 69“ успешнији од „Спартака“
Следећаи чланакАмбуланта у Руском Крстуру постаје богатија за два нова лекара, у плану дечија саветовалишта и радови на реновирању

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here