Економско-трговинска школа најуспешнија средња школа у оквиру пројекта ,,Енергија је свуда око нас“

Фото: ЕТШ Кула

КУЛА, 26.01.2024. – Економско-трговинска школа у Кули добила је посебна плакету као најуспешнија средња школа у оквиру пројекта ,,Енергија за свуда око нас“, за посвећеност и квалитет у раду.

Награђене ученице су: Анђела Адор, прво место за литерарни рад, Хелена Пајић, прво место за ликовни рад и Исидора Мајкић, треће место за ликовни рад, под менторством наставнице Оље Миросављев.

Економско-трговинска школа у Кули је вишегодишњи учесник у пројекту „Енергија је свуда око нас“ у организацији  Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу и националне мањине, Центра за развој и примену науке, технологије и информатике и Факултета за економију и инжењерски менаџмент.

Ученици Економско-трговинске школе радо учествују на овом конкурсу који се бави актуелним темама из области алтернативних и обновљивих извора енергије, енергетске ефикасности и управљања отпадом, а циљ је освешћивање ученика и скретање пажње на енергетске проблеме као и подршка ученицима у креативном размишљању и реализацији идеја које могу допринети бољем схватању проблема са којима се планета суочава.

Из ове школе честитали су ученицима на освојеним наградама и захвалили су им се на томе што своју школу чине посебном и инспиришу све око себе, а захвалност су изразили и Општини Кула за помоћ у реализацији пројекта.

Извор: ЕТШ Кула

Претходни чланакОбјављене нове цене горива
Следећаи чланакПајовић нови чувар мреже „Хајдука“, кошаркаши у понедељак играју против „Железничара“

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here