Навикао да лаже, па ни не зна другачије: Барона Минхаузена Ђиласа чак и директор опозиционе Н 1 демантовао у секунди!(ВИДЕО)

Фото: Antonio Ahel/ATA Images

Ђилас је поново (с)лагао о медијској цензури опозиције, а његов машински мозак изгледа није повезао да не може бити медијски цензурисан ако о тој непостојећој цензури прича на неком медију

Прозападна опозиција, пре свега листа Србија против насиља навикла је да константно лаже и обмањује грађаме Србије, а највећи лажов међу њима и њихов неформални лидер, тајкун Драган Ђилас, наставио је у том маниру.

Прилика за нове Ђиласове лажи је овај пут било гостовање лидера ССП на једној од Шолакових тајкунских телевизија

Ђилас је поново (с)лагао о медијској цензури опозиције, а његов машински мозак изгледа није повезао да не може бити медијски цензурисан ако о тој непостојећој цензури прича на неком медију.

– О каквој кампањи ми говоримо кад ми са половином грађана Србије немамо могућност да комуницирамо, јер Н1 и Нову С може да види само трећина грађана – рекао је Ђилас.

Међутим, њега је демантовао нико други него Игор Божић, директор опозиционог гласила Н1.

– Н1 је гледанија и утицајнија од свих телевизија са националном фреквенцијом! 3 милиона људи има могућност да нас види! – изјавио је Божић.

Ђилас се толико погубио у раљама сопствених лажи да не зна више кад, где и шта је слагао. Његове лажи су при том толико глупе, да врло брзо падају у воду, а што се потврдило и овога пута.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакЕвропски ИТ гигант тужи Маринику Тепић због неистина које је изнела поводом хакерских напада на ЕПС?
Следећаи чланакОбележена школска слава, Свети Сава

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here