Пајовић нови чувар мреже „Хајдука“, кошаркаши у понедељак играју против „Железничара“

Фото: Qmedia

КУЛА, 26.01.2024. – Прво појачање дошло је у редове српсколигаша „Хајдука 1912“. Наиме, нови  чувар мреже „белих“ је Вељко Пајовић, који има 19 година и који је члан суперлигаша „Напретка“ из Крушевца, са којим је пре годину дана потписао професионални уговор. Пајовић је имао запажене партије у Омладинској лиги Србије, а, осим за „Напредак“, бранио је и у млађим категоријама „Синђелића“ и „Телеоптика“, као и за први тим „Радничког“ из Свилајнца.

Фото: ФК Хајдук

Када је о прелазном року у Подручној лиги Сомбор реч, у међувремену је обављено неколико трансфера, те је тако Радојица Јовановић прешао из „Црвенке“ у „Младост“ из Крушчића, Саша Вучинић је из „Куле“ прешао у „Чантавир“, док је Марко Токоди из „Липара“ прешао у „Ударник“ из Вишњевца.

Кошаркаше „Хајдука“ у понедељак од 20:45 часова очекује дерби кола у Првој регионалној лиги, када гостују „Железничару“ у Инђији. Овај меч у доброј мери може да одреди даљи ток сезоне, с обзиром на то да су обе екипе у врху табеле.

Куглаши „Хајдука“ у недељу од 16 часова у Врбасу дочекују „Кљајићево“, екипу која је прва на табели. Имајући у виду да је „Хајдук“ на зачељу, јасно је да су гости фаворити на папиру, али остаје да се види какав ће коначан резултат бити у недељу.

Извор: Qmedia

Претходни чланакЕкономско-трговинска школа најуспешнија средња школа у оквиру пројекта ,,Енергија је свуда око нас“
Следећаи чланакОболелима од ретких болести и њиховим породицама одобрена једнократна новчана помоћ

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here