„Скочио бих јој на стомак, надам се да више неће имати деце“: Опозиција шаље морбидне поруке трудници Марици после састанка са председником

Фото: 24sedam.rs

Морбидне поруке биле су упућене због њеног састанка са председником Србије

Ово је дно дна. Управо такав може да буде коментар онога ко је данас видео на друштвеним мрежама морбидне поруке присталица НАТО опозиције.

Те морбидне поруке биле су упућење трудници Марици Михајловић која је недавно изгубила бебу због катастрофалног приступа гинеколога у Сремској Митровици.

Марицу и њеног супруга примио је данас председник Србије Александар Вучић како би их саслушао и видео како може да помогне.

Међутим, то је произвело салве увреда на рачун Марице и њеног супруга на друштвеним мрежама. Поред увреда, Марица је добила много морбидних порука које јој у овом тренутку не требају. У овом тренутку када је изгубила оно најмилије – дете и то тек рођено дете.

Међутим, присталице НАТО опозиције не мисле тако.

„Испада да је тачна она „све по заслузи“. Надам се да ова неће више имати деце. Нове“, гласио је један од коментара.

Један други је био много гори.

„И следећи порођај јој желим као претходни. Да сам у прилици и ја бих јој скочио на стомак“, реакција је још једног Ђиласовца.

Изгледа да су, као и увек, на снази двоструки аршини присталица НАТО опозиције. Жртве им одговарају само док могу политилчки да их користе и то да их користе за прикупљање јефтиних поена.

Истог дана, када се сазнало за трагедију ове породица, опозиција је организовала протест против акушерског насиља, са паролама подршке мајци која је нечијим немаром и бахатошћу остала без свог детета, да би данас, пар дана након тога, само зато што је ова породица угошћена од стране председника Србије, ову унесрећену жену вређали на најморбиднији начин!

Не постоје речи којима би се могли описати нељуди који стоје иза ових коментара.

Да, ртве им одговарају само док могу политилчки да их користе, њихову бол и тугу да припишу странци на власти.

Kада то не могу, онда крећу „дрвље и камење“ и салве увреда, тада не гледају ништа нити их интересује било шта што је та жртва преживела. Та иста жртва сада постаје њихова жртва! Жртва „бораца против насиља“.

Жалосно да жалосније не може бити.

Подсетимо, председник Србије Александар Вучић састао се са Марицом Михајловић из Сремске Митровице.

– Јако ми је жао и јако ми је тешко, дете да вратимо не можемо, хвала што сте дошли – рекао је председник додавши да је чуо да је молила за царски рез и да је чуо да су бабице биле фер и да су у највећем делу потврдиле оно што је рекла.

– Хвала Вам што сте нас примили. Надамо се да ће правда да уради своје и да ће бити кажњен – рекла је Марица.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакНедељков показао да је Ђиласов: Политичар из ЦРТЕ у кампањи против Србије
Следећаи чланакУ Економско-трговинској школи у Кули обележен Савиндан

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here