Букти рат међу ђиласовцима: Мариника удара на Манојловића – Морам да назовем ствари правим именом!

Фото: ATAImages/ A.A.

Тепићева је оценила да су поједине тврдње Манојловића о Србији против насиља увредљиве

Најпознатија српска прелетачица, десна рука тајкуна Драгана Ђиласа Мариника Тепић жестоко је заратила са Савом Манојловићем, лажним екологом и наводним борцем за заштиту животне средине.

У интервјуу за опозициони Данас, Тепићева је оценила да су поједине тврдње Манојловића о Србији против насиља увредљиве.

– Саво Манојловић користи готово сваку прилику да нас нападне, Драгана (Ђиласа) под обавезно, на начин и „аргументима“ које сам, морам признати, чула само од тих зекићки и радовановића, Вучићевих таблоида и трбухозбораца. Тврдња да је Драган нас, његове страначке колегинице, натерао да штрајкујемо глађу да би он имао мандат и имунитет, потпуно је увредљива за све нас. Легитимно је имати политичке амбиције, али не на начин да неко други годинама плаћа цену борбе и ослобађања Србије сопственом угроженошћу и угроженошћу своје деце, да је свакодневно мета најјезивије хајке каква ће се једног дана изучавати, а онда ви у томе видите своју прилику и згодност за пљуцкање са стране уз некакве его-перформансе – рекла је Тепићева.

Она је оптужила Манојловића да је у договору са Вучићем „свирао крај протестима против Рио Тинта“.

– И сада делује некако троловски, нарочито када долази од особе која се тајно договарала са Вучићем да свира крај протестима против Рио Тинта онда када смо сви иза њих стали и омасовили их до максимума и упозоравали да Вучић лаже и да је само привремено зауставио пројекте ископавања литијума. Дакле да, ово је директан одговор Сави Манојловићу, пошто сматрам да у овим туробним временима ствари, ипак, треба назвати правим именом. Стога желим да кажем да ко у оваквим временима жели да помогне, нека буде ту и заиста помогне, уместо што одмаже и гледа сваку прилику као личну одскочницу – додала је Мариника.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакПраве циркус, одржавају тензију, лажу, обмањују: Ђиласовци хоће плату и мандате!
Следећаи чланакЂиласов полтрон прети! Павићевић најављује хаос – „Биће велико насиље ако власт одбије наше захтеве“ (ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here