Букти сукоб међу НАТО опозицијом: Ђиласовски аналитичари напали Маринику због Манојловића!

Фото:АТАImages

Сукоби унутар НАТО опозиције су све учесталији…

Наставља да букти политички рат у тајкунској НАТО опозицији због сукоба потпредсенице Странке слободе и правде Маринике Тепић и лидера покрета „Kрени – промени“ Сава Манојловића.

Након што га је Тепићева напала да „шурује са Вучићем“ и покушава да се наметне као лидер НАТО опозиције, а он јој узвратио да му „не пада на памет да се расправља“, опозициони аналитичари стали су у одбрану – Сава Манојловића!

Да, добро сте прочитали!

Професор Факултета политичких наука Бојан Вранић, гостујући на тајкунским медијима, дословце је рекао:

– Не знам да ли се сећате када је, негде 2020. године, премијерка Ана Брнабић употребила једну синтагму, па рекла да се госпођа Тепић свакодневно „ментално детонира“. Е, овај њен интервју је прилично добар пример како изгледа ментално се детонирати. Ово је ментално детонирање зато што је прилично необично да у врло суженом маневарском простору пуцате у ногу савезнику – казао је Вранић.

Политиколог Младен Мрдаљ каже да то што Манојловић критикује ССП, није никакав аргумент рећи да то ради и Вучић.

– Јавља питање ко ће бити лидер опозиције, а како се за то место назире Манојловић, опозиција жели да га сасече у месту – истакао је Мрдаљ.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланак„Хајдук“ бројао до седам против „Сутјеске“, „Сивац 69“ победио у Борову
Следећаи чланакУзданице српске НАТО опозиције: Желе своје фаворите да доведу на власт, а онда да прогласе Србе за геноцидан народ!

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here