Потпуно лудило: Функционер ДСС-а Предраг Марсенић брани Kуртија и тврди да он није никакав терориста! (ВИДЕО)

Фото: ATAImages /Dopisnistvo KIM

Предраг Марсенић, функционер странке Милоша Јовановића, говорио је о одлуци њиховог страначког шефа, Војислава Kоштунице, да ослободи премијера лажне државе Аљбина Kуртија

Функционер ДСС Предраг Марсенић тврди да премијер лажне државе Аљбин Kурти није никакав терориста већ да је био студент у време његовог ослобађања из затвора.

Предраг Марсенић, функционер странке Милоша Јовановића, говорио је у емисији новинарке Миње Милетић о одлуци њиховог страначког шефа, Војислава Kоштунице, да ослободи премијера лажне државе Аљбина Kуртија. Марсенић је изнео скандалозну реченицу да је премијер лажне државе Аљбин Kурти у то време био студент, а не терориста.

– То пуштање Аљбина Kуртија, он је тад био студент, није био никакав терориста, није био ни у каквој војној формацији – рекао је Марсенић-

Адвокат Владимир Ђукановић је одмах упитао Марсенића да ли је Фљора Бровина била терориста која је убијала српку децу, а функционер ДСС се на то правио луд да не зна када је то било?!!!

 

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакАнтисрпска хистерија у Хрватској: Нови талас медијских напада на Вучича, смета им председник јер су слабији од Србије у свим сферама!
Следећаи чланакПонош од Турске тражио да подржи улазак Србије у НАТО: Докази црно на бело (ФОТО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here