Поношев удар на Манојловића: Или оснуј странку – или престани да делиш лекције!

Фото: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Понош је оценио да је „лако саветовати из НВО сектора“ како то чини Манојловић, јер „они одговарају само својим финансијерима“

У српској безидејној опозицији отворен је нови фронт након што је Здравко Понош жестоко напао Сав Манојловића.

Након Маринике Тепић, десне руке Драгана Ђиласа и најпознатије српске прелетачице фронтални напад на лажног еколога Саву Манојловића покренуо је и Здравко Понош.

Гостујући на тајкунској Н1 телевизији, Понош је оценио да је „лако саветовати из НВО сектора“ како то чини Манојловић, јер „они одговарају само својим финансијерима“.

– Понекад ти људи који долазе из активистичког и невладиног сектора су склони да дају савете политичким странкама шта треба да се ради. То не буде добро примљено јер ако мислиш да можеш боље – оснуј странку. Али то онда подразумева и део одговорности изласка на изборе и мерења колико си успешан у томе. Kад то радиш из невладиног сектора, онда не полажеш рачуне никоме осим извору финансирања! – дословце је рекао Понош.

Претходно је на Манојловића ударила Мариника Тепић која га је у интервјуу за тајкунски Данас чак оптужила и за сарадњу са председником Србије Александром Вучићем на гашењу протеста против ископавања литијума.

Тепићева се жестоко увредила и брецнула и на Манојловићеве речи да је Драган Ђилас натерао Тепићеву да отпочне фамозни штрајк глађу.

– Саво Манојловић користи готово сваку прилику да нас нападне, Драгана (Ђиласа) под обавезно, на начин и „аргументима“ које сам, морам признати, чула само од тих зекићки и радовановића, Вучићевих таблоида и трбухозбораца. Тврдња да је Драган нас, његове страначке колегинице, натерао да штрајкујемо глађу да би он имао мандат и имунитет, потпуно је увредљива за све нас – рекла је тада Тепићева.

Извор: 24sedam.rs

 

Претходни чланакОдржано предавање „Значај пчела у заштити животне средине“
Следећаи чланакПрво заклетва, па хаос: Посланици „Србије против насиља“ прихватиће мандате, али и опструисати рад Скупштине

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here