Министар Братислав Гашић обишао нови објекат Ватрогасне станице у Кули

Фото: Томи Тамаш

КУЛА, 06.02.2024. – Нови објекат Ватрогасно-спасилачке јединице у Кули званично је пуштен у рад. Објекат је обишао министар унутрашњих послова Републике Србије, Братислав Гашић са сарадницима и том приликом је честитао представницима ватрогасне јединице и локалне самоуправе на новом објекту и пожелео им срећу у даљем раду. Такође, министар Гашић је истакао је да веома задовољан сарадњом коју министарство има са општином Кула и да је, након нове зграде полиције, објекат Ватрогасне јединице још једна лепа вест и потврда успешности наведене сарадње.

Министра су дочекали председник општине Кула, Дамјан Миљанић и заменик председника општине Кула, Карољ Валка са сарадницима. Говорећи о самом објекту, Миљанић је истакао да је у питању потпуно нов објекат који ће умногоме унапредити рад ватрогасне јединице, али и да је јединица богатија и за ново возило и пратећу опрему, те да ће ово значити уједно и боље услове за свакодневно функционисање грађана и привреде у општини Кула:

„Прошле године отворена је нова зграда полицијске станице са новом опремом, а на почетку ове године отварамо нов објекат ватрогасне станице и не само да је изграђен нови објекат већ је стигла нова опрема и ново ватрогасно возило и још много опреме која иде уз то. Ватрогасци ће имати много боље услове за њихово функционисање и много бољи услови, могу да кажем, и за наше грађане и привреднике, јер ће на овај начин и њихово функционисање бити много бољи. До сада су они сјајно обављали свој посао и  сада у новом простору, са новом техником, моћи ће још брже и квалитетније да обављају свој посао“.

Извор: Qmedia

Претходни чланак(ВИДЕО) Ђиласове псовке забезекнуле пристојну Србију: Ево шта је тачно у Скупштини изговорио лидер тајкунске опозиције!
Следећаи чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here