Ђиласовци на задатку! Поносно позирају са Kуртијевом промотерком независног тзв. Kосова (ФОТО)

Фото: 24sedam.rs

Међу онима који су отишли да траже казну за сопствену земљу су и Небојша Зеленовић и Биљана Стојковић

Чланови тајкунске листе „Србија против насиља“, коју предводи Драган Ђилас, отишли су у Стразбур како би од европарламентараца тражили да уведу санкције Србији!

Међу онима који су отишли да траже казну за сопствену земљу су и Небојша Зеленовић и Биљана Стојковић, а у Стразбуру су поносно позирали са највећом лобисткињом независног Kосова, миљеницом терористе Аљбина Kуртија и србомрсцем Виолом фон Kрамон.

Виола фон Kрамон је позната по безусловној подршци коју пружа лажном премијеру Kуртију на путу отимања Kосова и Метохије, успут кривећи за све лоше наш народ и земљу.

Такође, Фон Kрамонова је и једна од најгласнијих која тврди да су Срби починили геноцид у Сребреници.

Подсетимо, Европски парламент би требало сутра да усвоји резолуцију против интереса Србије, а за ту резолуцију је здушно лобирала прозападна опозиција.

У нацрту резолуције Европског парламента наводи се да је председник Србије Александар Вучић „злоупотребио захтев опозиције за изборима“!? Заиста звучи невероватно тврдња да је Вучић злоупотребио захтев опозиције, тиме што им је изашао у сусрет са одржавањем ванредних парламентарних избора.

Очигледно је проблем што је иста та опозиција неславно прошла на изборима, па им је сада крив Вучић што их је на њихов захтев расписао, или измишљена изборна крађа – што је теза коју тако упорно форсирају.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакИз Грчке у Кулу: Стевановић за јачи везни ред „Хајдука“
Следећаи чланакПрви човек Новог Сада Милан Ђурић о најважнијим пројектима: Наш град је једно од највећих градилишта у Европи, граде се мостови, гараже, помажемо пензионерима, а вртићи су бесплатни

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here